Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adıyaman'da iş yerleri ve yürüyüş yolları su altında kaldı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde bulunan Atatürk Barajı Göleti'nde su seviyesinin yükselmesi sonucu yürüyüş yolları, araç park alanları ve 2 restoran su altında kaldı.

ABONE OL
Mahir ALAN/KAHTA (Adıyaman), (DHA)

Bu yıl yağışların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile barajlarda doluluk oranı kritik seviyelere ulaştı. Açılan kapakların da etkisiyle Atatürk Barajı Göleti'nde su seviyesi hızla yükseldi.

Taşan su, nedeniyle yürüyüş yolları, araç park alanları ve 2 restoran su altında kaldı. Kapatılan alana gelen bazı kişiler, cep telefonlarıyla görüntü alarak yaşanan durumu kayda aldı. Yetkililer, bölgede güvenlik önlemlerini artırdıklarını ve su seviyesindeki değişimin anlık olarak takip edildiğini açıkladı. Ayrıca vatandaşlara, baraj çevresinde dikkatli olunması ve kapatılan alanlara girilmemesi yönünde uyarılarda bulunuldu.



Diğer Haberler

  1. 'Sahte e-tebligat tuzağına düşmeyin
  2. Beyoğlu’nda vatandaşların kötü koku ihbarı yaptığı evde ceset bulundu
  3. Fatih'te camide 450 bin TL'nin bulunduğu çantanın çalındığı anlar kamerada
  4. Sultanbeyli’de park halindeki araçlara çarpan otomobil alev aldı; kaçan sürücü yakalandı
  5. Ankara'da trafikte araçlarıyla drift atan 11 şüpheli gözaltına alındı
  6. Bursa'da asayiş uygulaması; aranan 21 kişi yakalandı
  7. Antalya'da orman yangını
  8. Güngören’de balkonu çöken 5 katlı bina tahliye edildi
  9. Kayseri’de biber gazlı ve bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
  10. Sultanbeyli’de alışveriş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

© Copyright 2026

DHA