Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Adıyaman'da kar yağışı nedeniyle bazı uçuşlar iptal edildi

Adıyaman’da etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma, günlük yaşamı olumsuz etkilenirken, planlanan bazı uçuşların iptal edildiği duyuruldu.

ABONE OL
Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda Adıyaman Valiliği, 31 Aralık 2025 Çarşamba günü il genelindeki tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Valilik açıklamasında, kar yağışı ve buzlanmanın ulaşımda aksamalara neden olabileceği, öğrencilerin güvenliğini riske atabileceği vurgulandı.

Eğitime ara verilmesinin ardından hava koşullarının uçuş güvenliğini de etkilemesi üzerine THY, AJet ve Pegasus, Adıyaman’a yapılması planlanan bazı seferlerin iptal edildiği de bildirildi. Havayolu şirketleri, yolculara güncel uçuş bilgilerini resmi internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmeleri uyarısında bulundu.

Yetkililer, olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürebileceğine dikkat çekerek vatandaşlara dikkatli olmaları, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları ve resmi açıklamaları takip etmeleri çağrısında bulundu.

Diğer Haberler

  1. Telefonuna gelen reklamla mobil bankacılık üzerinden dolandırıldı, banka tazminat ödeyecek
  2. İstanbul'da kapora dolandırıcılığı yapan 2 şüpheli yakalandı
  3. Kağıthane'de barışmak için eski sevgilisini gasbettirmek isteyen şüpheli: Kurtarıyormuş gibi yapacaktım
  4. Beşiktaş'ta 172 yıl hapis cezası bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı
  5. Adalet Bakanlığı: 75 ilde 638 faili meçhul dosya incelemeye alındı
  6. Falezlerdeki kaçak asansör ve baraka için yıkım kararı
  7. Kadıköy'de eğlence mekanları ve çevresinde uyuşturucu satanlara operasyon
  8. Ticaret Bakanlığı: 129 bin 327 firma denetlenmiş, 784,6 milyon TL idari para cezası uygulanmıştır
  9. Milli Eğitim Bakan Yardımcılığına Cihad Demirli atandı
  10. 26 yıl hapis cezasıyla aranan firari hükümlü, yatak odasındaki gizli bölmede yakalandı

© Copyright 2026

DHA