Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ağıl yangınında 50'ye yakın keçi ve koyun öldü

Antalya'da ağılda çıkan yangında, 50'ye yakın keçi ve koyun yanarak öldü. Ağıl sahibi Ayfer Yavuz ile oğlu Yasin Yavuz, büyük üzüntü yaşadı.

ABONE OL
Adem AKALAN- İrem GÜNEYBAZ/ANTALYA, (DHA)-

Kepez ilçesi Yavuz Selim Mahallesi 6105 Sokak'ta Ayfer Yavuz'a ait ağılda saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. Elektrik telinin kopup, yere düşmesiyle tutuşan otlardaki alevler, bir anda ağıla sıçradı. Alevleri görenler yangına müdahale ederken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarla adrese çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yaklaşık 45 dakikalık çalışma ile yangını söndürdü. Ağıl içerisinde bulunan yaklaşık 50 keçi ile koyun yanarak öldü.

Yangın esnasında evde bulunmayan Ayfer Yavuz ile oğlu Yasin Yavuz, haberi alarak ağılın olduğu alana gelince büyük üzüntü yaşadı. Olayı gören komşu Ali Daş, "Balkonda oturuyordum, pat diye bir ses geldi.

Sonrasında bu olay yaşandı. Alevler, bir anda her yeri sardı. İçeride keçi ve koyunlar vardı. Hepsi yandı, yazık oldu" dedi. Turan Emektaş ise "Koştuk ama kurtaramadık. İtfaiye geldi, sağ olsun yangını söndürdü ama yapacak bir şey kalmadı" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. İş insanı cinayetinde 2 sanığa verilen ceza istinafta hukuka uygun bulundu
  2. Annesini döverek öldüren avukata ağırlaştırılmış müebbet
  3. İBB’ye yönelik 'yolsuzluk' soruşturması: Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli adliyeye sevk edildi
  4. 2025 yılında 634 deniz arama kurtarma operasyonu gerçekleştirildi
  5. Kağıthane’de yağış sonrası duvar park halindeki aracın üstüne yıkıldı
  6. Taciz iddiasıyla görevden uzaklaştırılan öğretim üyesi meslekten çıkarıldı
  7. Ankara'da kaza; 1 ölü, 5 yaralı
  8. Evinde silahla vurulmuş halde bulunan kadın tedaviye alındı
  9. Diyarbakır’da kafeye silahlı saldırı: 1 yaralı
  10. Belediye başkanının taciz suçundan yargılandığı davanın mağduru kız çocuğu, kazada yaralandı

© Copyright 2026

DHA