Ahbap Derneği soruşturmasında oyuncu İrem Helvacıoğlu ifade vermek için adliyeye geldi
Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında oyuncu İrem Helvacıoğlu ifade vermek için Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
Berkay GÜNEŞ / İSTANBUL, (DHA)-
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında sabah saatlerinde oyuncu Eda Ece ifade vermek için adliyeye geldi. Eda Ece ifadesinin ardından adliyeden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ece, "İfademi verdim, orada her şeyi söyledim. İnanın ben tanımıyorum ve hiç Ahbap'a bağış yapmadım. İçeride ifademi verdim" dedi.
İREM HELVACIOĞLU DA ADLİYEDE
Diğer yandan soruşturma kapsamında ifadeye çağırılan isimlerden oyuncu İrem Helvacıoğlu da öğle saatlerinde adliyeye geldi. Helvacıoğlu gazetecilere, "İfadeye çağırıldım. İfademi vereceğim" dedi. Helvacıoğlu ardından savcılık katına çıktı (DHA)