Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aile içinde çıkan kavgada bıçaklanan baba öldü; anne ve 2 çocuğu tutuklandı

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde, aile içerisinde çıkan kavgada bıçaklanan İdris Ç. (54) yaşamını yitirdi, eşi ve 2 çocuğu tutuklandı.

ABONE OL
Ali Fuat GÜÇLÜER/ AFYONKARAHİSAR, (DHA)-

Olay, Çobanlar ilçesine bağlı Kocaöz beldesinde meydana geldi. Mermer işçisi İdris Ç. ile eşi N.Ç. (50), çocukları A.İ.Ç. (24) ve M.G.Ç. (15) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sırtından ve karnından çok sayıda bıçak darbesi alan İdris Ç., kanlar içerisinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İdris Ç.'nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. N.Ç., A.İ.Ç. ve M.G.Ç. ise gözaltına alındı. 

ANNE VE ÇOCUKLARI TUTUKLANDI

İdris Ç.'nin cansız bedeni, evde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne ve iki çocuğu ise çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Gülhan altınları için öldürülmüş; üst komşuları olan çift tutuklandı
  2. Aydın’da kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu
  3. Kaçak kazı için girdiği tünelde metan gazından zehirlendi
  4. Bayrampaşa'da cam silerken 3'üncü kattan düşen kadın ağır yaralandı
  5. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı 6 yaralı
  6. Şırnak'ta traktör devrildi: 12 yaralı
  7. Kendisini ve çocukları darbettiğini öne sürdüğü eski eşini bıçaklayan kadına ev hapsi cezası
  8. Sokak düğününde karşılaşan husumetliler silahla çatıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  9. Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı
  10. Tarlaya savrulup devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

© Copyright 2025

DHA