Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akaryakıt istasyonu çalışanına kafa atıp, yumruklayan şüpheli gözaltına alındı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde tartıştığı akaryakıt istasyonu çalışanı M.E.S.'ye kafa atıp, yumrukla darbeden G.G.Ö., 5 gün sonra polis tarafından gözaltına alındı.

ABONE OL
Erol POLAT/ ÇAYIROVA(Kocaeli), (DHA)-

Olay, 26 Kasım günü saat 04.30 sıralarında Çayırova ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Yakıt almak için gelen G.G.Ö., bilinmeyen nedenle tartıştığı akaryakıt istasyonu görevlisi M.E.S.'ye kafa attı. G.G.Ö. ardından M.E.S.'yi yumruklayarak darbetti. Durumu fark eden akaryakıt istasyonundaki diğer çalışan araya girdi. G.G.Ö.'nün arkadaşının da dahil olması ile saldırgan, sakinleştirilmeye çalışıldı. Daha sonra G.G.Ö.’nün üzerine yürüdüğü M.E.S., koşarak akaryakıt istasyonun dışına çıktı. Olay, akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasına yansıdı.

GÖZALTINA ALINDI

Görüntüler sonrası polis, G.G.Ö.’yü yakalamak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışması sonucu G.G.Ö. bugün yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasıyla G.G.Ö.’nün yarın Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edileceği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. İki aile arasında çıkan 'yol verme' kavgasında ölü sayısı 3'e yükseldi
  2. Kına gecesinde 2 aile arasında kavga; 8 yaralı
  3. Taksiye binerken husumetlileri tarafından vuruldu
  4. Adıyaman'da 'Mavi Dolunay' görüntülendi
  5. Akdeniz'de balina görüldü
  6. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 42’nci duruşma
  7. Buca Belediye Başkanı gözaltına alındı
  8. Esenler’de depoda çıkan yangın, bitişikteki 3 binaya sıçradı
  9. Bayram tatili dönüşü İstanbul girişinde trafik yoğunluğu
  10. Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde trafik durma noktasına geldi

© Copyright 2026

DHA