Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akdeniz fokları için çalışma yapan derneğin çalınan botu bulundu

Muğla'da, Akdeniz fokları ve kum köpek balıkları başta olmak üzere birçok alanda çalışmalar yürüten Akdeniz Koruma Derneği'ne (AKD) ait olan ve bağlı bulunduğu iskeleden çalınan zodyak bot, Bodrum ilçesinde terk edilmiş olarak bulundu.

ABONE OL
Cavit AKGÜN/ MUĞLA, (DHA)-

Muğla genelinde deniz koruma alanları, iklim değişikliği, Akdeniz foku, kum köpek balıkları, Marmaris semenderi, hayalet ağlar ve balıkçılık alanlarında çalışmalar yürüten AKD'ye ait zodyak bot, geçen pazartesi gece saatlerinde Marmaris ilçesinin Karacasöğüt Mahallesi'nde bağlı olduğu iskelede çalındı.

Dernek yetkililerinin şikayeti üzerine, harekete geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, zodyak botu bugün saat 13.00 sırasında Bodrum ilçesinin Kargıcak Koyu'nda terk edilmiş halde buldu. Botun üzerinde yazılı olan Akdeniz Koruma 1 isminin silinmesi dikkati çekti.

 

Diğer Haberler

  1. Hiç gitmediği 5 ilden 18 trafik cezası geldi
  2. 62 yaşında Türk vatandaşlığına geçti, askere çağrıldı
  3. MKE fabrikasında 5 işçinin öldüğü patlamanın davasında 5 sanığa hapis cezası
  4. Marmaris'te fırtınada 3 gezi teknesi karaya oturdu
  5. 'İstanbul'da bir ayda 60 kişi mantar zehirlenmesi nedeniyle hastaneye başvurdu'
  6. Dereye uçan otomobilde sıkışan sürücü yaralandı
  7. Tartıştığı kayınpederi ve kayınbiraderini öldürdü
  8. Oğlunu lösemiden kaybeden anne, kurduğu dernekle kanser hastalarına umut oldu
  9. Hafif ticari araçla motosikletin çarpıştığı kazada ölü sayısı 2'ye çıktı
  10. Muğla'da fırtına iskeleleri yıktı

© Copyright 2025

DHA