Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Akrabaların silah, bıçak ve sopalı kavgasında 1 kadın öldü, 2'si ağır 6 yaralı

Diyarbakır'da akraba 2 aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan, silah, bıçak ve sopa kullanılan kavgada Sıdıka Kaya (67) hayatını kaybetti, 2'si yoldan geçen 6 kişi de yaralandı. Yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

ABONE OL
Burak EMEK- Gıyasettin TETİK/DİYARBAKIR, (DHA)-

Olay, sabah saatlerinde, Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Şehitlik Caddesi'nde meydana geldi. Yolda karşılaşan ve arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan akraba 2 ailenin üyeleri, tartışmaya başladı. Tartışma, silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada 2'si yoldan geçen olmak üzere 7 kişi yaralandı, 3 araç da zarar gördü.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, müdahalenin ardından kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Sıdıka Kaya, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı, 2'si ağır 6 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Polis, olaya karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Kaçan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.





Diğer Haberler

  1. Borç meselesi nedeniyle çıkan kavgada öldürüldü
  2. Öldürüldükten sonra cesedi yakılan Kübra, Kahramanmaraş'ta toprağa verildi
  3. Sürüklenen lastik bottaki 35 kaçak göçmen kurtarıldı
  4. Fabrikadaki yangında yaralanan 8 işçiden 7'si taburcu oldu
  5. Bakan Göktaş: Kız çocuklarımızın mühendislik alanında daha görünür olmasını çok önemsiyoruz
  6. 2'si kardeş 3 kişinin öldüğü silahlı kavga, arazi anlaşmazlığından çıkmış
  7. Terminal bölgesinde heyelan; yıkılan ağaç, peronlara devrildi
  8. Şehidin eşine ‘Anneler Günü’ ziyareti
  9. Belçika'dan Türkiye'ye 'ekonomik misyon' ziyareti
  10. 'Kahramanım Mehmetçik ve Vatan' konulu resim yarışması

© Copyright 2026

DHA