Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Alabora olan tekneden düşüp kaybolan balıkçının cansız bedeni bulundu

Samsun'un Bafra ilçesinde balık tutmak için açıldıkları teknenin alabora olmasıyla denizde kaybolan Orhan Çorbacı'nın (34) sabah saatlerinde kayalıkların arasında cansız bedeni bulundu.

ABONE OL
Emre ŞAHİNOL/BAFRA (Samsun), (DHA)

Olay, 29 Eylül saat 21.00 sıralarında Bafra ilçesi Fener Mahallesi’nde meydana geldi. Cengiz Liman ile Orhan Çorbacı, balık tutmak için ‘Liman 55’ isimli tekneyle denize açıldı. Bir süre sonra dalgalı denizde tekne alabora oldu. Suya düşen balıkçılardan Cengiz Liman yüzerek kıyıya çıktı. Liman, arkadaşını göremeyince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı’na bağlı ekipler sevk edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Cengiz Liman, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Ekipler, kayıp olan Orhan Çorbacı’nın bulunabilmesi için denizde ve kıyı çevresinde çalışma başlattı.

Ekipler 3 gündür devam eden arama çalışmalarında bugün sabah saatlerinde Orhan Corbacı’nın kayalıkların arasında cansız bedenine ulaştı. Çorbacı’nın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.

Diğer Haberler

  1. Manisa’da otomobil ile TIR çarpıştı: 3 yaralı
  2. Emine Erdoğan’dan Uluslararası Sıfır Atık Günü paylaşımı
  3. Kütahya'da tek katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi
  4. İçişleri Bakanlığından 18 il için kar ve sağanak uyarısı
  5. Tarsus’ta ormana çok sayıda tavuk ölüsü atıldı
  6. Adana’da metro vagonu seyir halindeyken raydan çıktı; kazada yaralanan olmadı
  7. KKTC Başbakan Yardımcısı Ataoğlu: Usanmadan Kuzey Kıbrıs'ı anlatmaya çalışacağız
  8. Tokat'tan İzmir'e uçuşlar başladı
  9. Gaziantep’te uçuruma devrilen TIR’ın şoförü öldü
  10. Tüfekle oynarken arkadaşını öldüren çocuk tutuklandı

© Copyright 2026

DHA