Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Alanya'daki sopalı kavganın ardından iki tekne mühürlendi

Antalya'nın Alanya ilçesinde tur teknesi sahibi ve çalışanlarından oluşan grubun gurbetçi tatilci C.A.'ya sopalarla saldırmasının ardından, olaya karışanlara ait iki tur teknesi kaymakamlık oluru ile Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından mühürlenerek, 30 gün ticaretten menedildi.

ABONE OL
ANTALYA, (DHA)-

Alanya'da gezi teknelerinin bulunduğu İskele Caddesi'nde 3 Ağustos akşam saatlerinde meydana gelen olayda, gezi teknesi çalışanı ve sahibi 6 kişi, Almanya'dan tatile gelen gurbetçi, 27 yaşındaki C.A.'ya sopalarla saldırdı. Caddeden geçen turistlerin de izlediği kavga, cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Başından yaralanan gurbetçi ile hafif yaralı 2 tekne çalışanı, hastanede tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi. Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. 


30 GÜN TİCARETTEN MEN EDİLDİLER

Olayla ilgisi bulunanlara ait olduğu tespit edilen iki tur teknesi ise Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından mühürlendi. Yapılan tebligatın ardından, dün akşam saatlerinde Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından mühürleme işlemi gerçekleştirilerek, her iki tur teknesi 30 gün boyunca ticaretten menedildi.

'7/24 DENETİMLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ'

Konuyla ilgili açıklama yapan Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal, "Birkaç gün önce bu bölgede tasvip etmediğimiz bir olay yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. Neticesinde Kaymakamlık makamının oluruyla olaya karışan her iki tekne de 30'ar gün, ticari faaliyetten menedildi. Mühürleme işlemlerini gerçekleştirdik. Zabıta olarak 7/24 biz bu bölgede denetimlerimizi devam ettiriyoruz. Çığırtkanlık, yaka kartı, tişört ve genel düzen konusunda sürekli denetimlerimiz var daha da sıklaştırdık. Asayişe müessir bir olay, bu kavga olayı. Burada yetki tamamen emniyette. Emniyet de gereğini yapmıştır. Şahısları gözaltına alarak gerekli adli işlemleri başlatmışlardır. Temennimiz bundan sonra bu tür olayların yaşanmaması" dedi.

Ayrıca, bahse konu teknelerin çalışma ile ilgili ruhsatlarının iptali konusunun perşembe günü gerçekleşecek Alanya Belediyesi encümen toplantısında görüşüleceği açıklandı.

Diğer Haberler

  1. Kayseri’de ‘dur’ ihtarına uymayıp, polise çarpan otomobilin sürücüsü ve 3 arkadaşı yakalandı
  2. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  3. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  4. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  5. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  6. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  7. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  8. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
  9. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  10. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı

© Copyright 2025

DHA