Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Almanya Genelkurmay Başkanı'ndan SSB ve TUSAŞ'a ziyaret

Almanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Carsten Breuer, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve Türk Havacılık Uzay Sanayii'ni (TUSAŞ) ziyaret etti.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Breuer'un ziyaretine ilişkin SSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Başkanımız Haluk Görgün, ülkemizi ziyaret eden Almanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Carsten Breuer ile Başkanlığımızda bir araya geldi. Türkiye’nin yüksek teknolojiye dayalı yerli ve milli savunma sanayii ekosistemi hakkında kapsamlı bir bilgilendirme sunulan toplantıda, karşılıklı tecrübe paylaşımı ve stratejik iş birliği vurgusu öne çıktı" denildi.

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Almanya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Carsten Breuer'i şirketimizde ağırladık. Gerçekleşen ziyarette savunma sanayiimizin geldiği nokta ve yerli üretimin stratejik önemi üzerine kapsamlı bir sohbet gerçekleştirdik. Mühendislik gücümüzün simgesi ürünlerimizin başarıları üzerine konuştuğumuz verimli bir görüşme oldu" ifadelerini kullandı.

 


Diğer Haberler

  1. İçişleri Bakanlığı: Polisimiz tarafından düzenlenen operasyonlarda 358 şüpheli yakalandı
  2. Keresteli cinayetin sanığına müebbet hapis
  3. İTO Başkanı Şekib Avdagiç: Ya kendimizi dönüştüreceğiz ya da başkalarının bizi dönüştüreceği bir varlık haline geleceğiz
  4. 'Kalp krizi geçirdi' diye ihbar yaptı; boğarak öldürdüğünü itiraf etti
  5. Evde tek başına olan çocuk çakmakla oynarken evi yaktı; 2 kişi dumandan etkilendi
  6. Eşini öldürüp, intihar etti
  7. İstanbul'da sahte içki operasyonu: 32 gözaltı
  8. Hilalnur'un öldüğü kazada tutuksuz yargılamaya itiraz
  9. Murat Çalık: İmamoğlu'nun bana herhangi bir talimatı olmamıştır
  10. MSB: 'NATO Irak Misyonu'nun çekilmesi kararlaştırıldı

© Copyright 2026

DHA