Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Almanya tarafından 'Difüzyon mesajı' ile aranan şüpheli Şişli'de yakalandı

Almanya tarafından uluslararası seviyede 'difüzyon mesajı' ile aranan yabancı uyruklu şüpheli V.B., Şişli'de gözaltına alındı. Şüphelinin, mesajlaşma uygulamaları üzerinden farklı ülkelerde uyuşturucu ticareti yaptığı ortaya çıktı.

ABONE OL
Derya EVREN KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile koordineli yürüttükleri çalışmada, yabancı uyruklu V.B.'nin bazı mesajlaşma uygulamaları üzerinden uyuşturucu ticareti yaptığı ve uluslararası düzeyde uyuşturucu sevkiyatı gerçekleştirdiğini belirledi.

Çalışmaların devamında, Almanya tarafından 'difüzyon mesajı' ile aranan şüphelinin Şişli'de bulunduğu adres tespit edildi. Bu sabah düzenlenen operasyonda yakalanan V.B., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 



Diğer Haberler

  1. Kocaeli’de sağanak su baskınlarına neden oldu
  2. Kartal’da sel suları toprağı sürükledi; TEM bağlantı yolu kısmen kapandı
  3. Manisa’da zincirleme kaza: 5 yaralı
  4. Sarıyer'de göle dönen caddede akıntıya kapılmamak için yüzdü
  5. Yalova'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi
  6. Esenler’de sağanakta caddeleri su bastı
  7. Fatih'te su birikintisinde elektrik akımına kapılan çocuk hayatını kaybetti
  8. 15 yıl 5 ay hapis cezası bulunan firari şüpheliyi yakalamak isteyen polise ateş açıldı
  9. Demre'yi sel vurdu
  10. Murat Boz, sağanak nedeniyle stüdyoda mahsur kaldı: Yüzlerce çalışanla yardım bekliyoruz

© Copyright 2026

DHA