Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ankara'da 'İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı' açılacak

Ankara'da, Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen 'İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı', 14 Ekim'de başlayacak.

ABONE OL
ANKARA,(DHA)-

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu'nun 'İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı', 14 Ekim'de açılacak. Ankara Millet Bahçesi Konser Alanı'nda yapılacak fuarda, farklı ceza infaz kurumu bünyesinde hükümlü ve tutuklular tarafından üretimi yapılan ürünler sergilenip, satılacak. Fuarda 124 farklı iş yurdu müdürlüğünde üretilen gıdadan tekstile, gümüşten hediyelik eşyaya kadar yüzlerce çeşit ürün katılımcıların beğenisine sunulacak. Bu yıl 5'incisi düzenlenecek fuar, yörelere özel ürünlerle farklı il ve ilçelerin tanıtımına da katkı sağlayacak.

İşbaşı mesleki eğitim kapsamında iş yurdu atölyelerinde birçok hükümlü ve tutukluya verilen meslek eğitim çalışmaları sonucunda üretilen ürünlerin ekonomiye kazandırılması amaçlanıyor. Fuar, 20 Ekim Pazar gününe kadar açık olacak.


Diğer Haberler

  1. Ankara'da 3 ilçeden 5 otomobil çalan 2 kişi tutuklandı
  2. Hatay'da otomobilin çarptığı motosikletteki iki kardeş hayatını kaybetti
  3. Nevşehir'de 920 kiloluk kabak çekirdeği hırsızlığı; 2 tutuklama
  4. Hafif ticari araçla çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü öldü
  5. Sivas'ta otomobil menfeze devrildi; 1 ölü, 2 yaralı
  6. Şehzadeler Belediye Başkanı Durbay’ın hayati riski sürüyor
  7. Amasya'da otomobil ile motosiklet çarpıştı; 1 yaralı
  8. Ordu’da denizin üzerinde gökkuşağı oluştu
  9. TBMM'de taciz soruşturmasında tutuklu sayısı 4'e çıktı
  10. 7 işçinin öldüğü kozmetik fabrikası yangınına ilişkin iddianame hazırlandı

© Copyright 2025

DHA