Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ankara'da jandarmadan dron destekli yangın devriyesi

Ankara jandarma ekipleri, orman yangınlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında dron destekli denetim ve devriyeler gerçekleştirdi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Ankara Valiliği tarafından yayımlanan 26 Mayıs 2025 tarihli genelge doğrultusunda; orman yangınlarıyla mücadele kapsamında, 10 Haziran 2025 tarihinden itibaren izin verilen alanlar dışında ormanlık alanlara girişler engelleniyor.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı, orman yangınlarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, denetim ve güvenlik tedbirlerini artırdı. Kamp ateşi, mangal ve anız yakma gibi risk oluşturan faaliyetlere karşı sıkı denetimler başlatıldı.

Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, doğal yaşam alanlarını muhafaza etmek amacıyla; yangına hassas bölgelerde yaya, motorlu ve dron destekli devriye faaliyetleri yoğunlaştırıldı.


Diğer Haberler

  1. Kayseri'de 1,2 kilo uyuşturucu ile yakalanan 3 şüpheli tutuklandı
  2. Manisa’da uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı
  3. Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan bilişim yoluyla dolandırıcılığa karşı mücadele
  4. Bodrum’da yağış uyarısının ardından okullara 1 gün ara verildi
  5. İzmir’de suç örgütüne operasyon: 7 şüpheli gözaltında
  6. Silivri'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
  7. Kars’ta kara saplanan öğrenci servisi kurtarıldı
  8. Hatay'da öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 15 yaralı
  9. Kastamonu'da saman yüklü kamyon devrildi: 2 yaralı
  10. Kontrolden çıkan kuru beton tankeri refüje devrildi; 1 yearalı

© Copyright 2026

DHA