Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ankara'da 'Miraç Kandili' sergisi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Miraç Kandili nedeniyle Ankara'daki 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde 'Peygamber Efendimizin hayatı ve Miraç' konulu sergi açıldı.

ABONE OL
Mikail KARAMAN-Ali Eren İĞDE/ANKARA, (DHA)

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara'da, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'nde 3 ayların 2'nci kandili olan Miraç Kandil'ine özel program düzenledi. Programa Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Erhan Karakaya'nın yanı sıra, 15 Temmuz gazileri ve vatandaşlar katıldı. Programda, Beştepe Millet Camii İmamı Tayyip Hoş tarafından Kur'an-ı Kerim okunduktan sonra sanatçı Ali Toprak ve ekibi tarafından ilahi dinletisi icra edildi. Ayrıca, 'Peygamber Efendimizin hayatı ve Miraç' konulu sergi açıldı. Serginin 15 gün boyunca ziyaret açık olacağı belirtildi.

Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Erhan Karakaya, programın amacının Miraç Gecesi'nin önemini gelecek nesillere aktarmak olduğunu belirterek, "Miraç gecenizi tekrar tebrik ediyoruz. Tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş tüm gazilerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. AFAD ve TSK Venezuela’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor
  2. Mustafa Topaloğlu ‘Gangnam Style’a karşı ‘Bambam Star’ şarkısı ile başarı hedefliyor
  3. Manisa’da ot yangını sonrası taşlı sopalı kavga: 6 gözaltı
  4. ABB’den yağmur suyu mazgalları açıklaması
  5. Çanakkale’de denizde kaybolan kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı
  6. Vali Varol'dan Kuşadası'na LGBT'li yolcuları getirecek kruvaziyerle ilgili açıklama
  7. Türkiye'den Venezuela'ya arama kurtarma ve insani yardım desteği
  8. Dereye düşen kamyonette kaybolan oğlunun cansız bedenine ulaşıldı; baba aranıyor
  9. Silivri'de otluk alanda çıkan yangın söndürüldü
  10. Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi sona erdi

© Copyright 2026

DHA