Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ankara'da piyasaya ayarı düşürülmüş altın süren 4 kişi tutuklandı

Ankara'da ayarı düşürülmüş altınları Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerindeki kuyumculara satarak piyasaya sürdüğünü tespit edilen 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

ABONE OL
Murat BEKMEZCİ/ANKARA, (DHA)-

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ayarı düşürülmüş altınları Yenimahalle ve Pursaklar ilçelerinde bulunan kuyumculara satarak piyasaya süren 5 şüpheliyi tespit etti. Yapılan teknik ve fiziki çalışmanın ardından ekipler, 17 Ağustos'ta 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin aracında yapılan aramada, özel düzenek ile yangın tüpü içine gizledikleri 6 sahte bilezik ile 11 bin 250 TL ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklanırken 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Jandarma personelinin de yaralandığı bağ evindeki patlamanın davasında 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet
  2. Eğlence mekanındaki bıçaklı kavgada öldü
  3. Denizde boğulan Nilsu, gözyaşlarıyla toprağa verildi
  4. Başından vurulan kadın ağır yaralandı; evdeki 3 arkadaşı gözaltına alındı
  5. Kayıp ihbarı sonrası dere yatağında cesedi bulundu
  6. Bursa'da orman yangını
  7. 16 yaşındaki kız, uyuyan annesini bıçaklayarak öldürdü
  8. Annesini ve 2 akrabasını öldüren polis memuruna biri ağırlaştırılmış 3 kez müebbet hapis
  9. Deniz Göktaş hakkında soruşturma başlatıldı
  10. İzmir'de maki yangını

© Copyright 2026

DHA