Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ankara'da sel: Otomobiller ve çöp konteynerleri sürüklendi

Ankara'nın Mamak ilçesinde etkili olan sağanak sonrası meydana gelen selde otomobiller ve çöp konteynerleri sürüklendi, iş yerlerini su bastı.

ABONE OL
Harun ÖZALP-Onur Can KANKAL/ANKARA, (DHA)

Başkent'te öğle saatlerinde sağanak etkili oldu. Aniden bastıran sağanak özellikle Mamak ilçesinde yaşamı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde cadde ve sokaklar su altında kaldı.



Akdere Kutlu Mahallesi Dereboyu Caddesi'nde sel oluştu. Sel nedeniyle caddede birçok araç sürüklenirken sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı sürücüler, araçlarını yol kenarına almaya çalıştı. Sel nedeniyle bazı iş yerlerini de su bastı.



Vatandaşlar, yağmur sularından korunmak amacıyla güvenli yerlere sığınırken, çok sayıda araçta ise hasar meydana geldiği belirtildi. Sel nedeniyle caddede cöp konteynerleri de sürüklendi. İlçede Boğaziçi Mahallesi'nde bulunan alt geçit de suyla kaplandı. Belediye ekipleri bölgede çalışma başlattı.







Diğer Haberler

  1. Mustafa Varank, Bursa'da geleneksel sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi
  2. Kadıköy’de trafik ve asayiş uygulaması; makas atan sürücüye 90 bin lira ceza
  3. Avcılar'da huzur uygulaması; 25 sürücüye 646 bin lira ceza
  4. Kayseri'de iki aile arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı
  5. Adana’da 2 bin 331 personel asayiş uygulaması
  6. Manisa merkezli dolandırıcılık operasyonu: 10 tutuklama
  7. Selçuk Bayraktaroğlu NATO Genelkurmay Başkanları toplantısına katıldı
  8. Kocaeli'deki cinayette 4 şüpheli tutuklandı
  9. Edirne'de polisten yasa dışı bahis ve kumar denetimi
  10. İzmir’de kavga sırasında göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti

© Copyright 2026

DHA