Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Anne ile engelli 2 kızı, yangında yaşamını yitirdi

SAMSUN’da bir gözü görmeyen Sevim Semiz (80) ile ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan kızları Emine Semiz (58) ve Havva Gülen (60), evde çıkan yangında yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Sait KUZU/TERME (Samsun), (DHA)-

Terme İlçesi Özyurt Mahallesi Özyurt Sokak’ta Sevim Semiz ile kızı Emine Semiz’in birlikte yaşadığı evde, bugün saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Bu sırada eve gelen Sevim Semiz'in torunu Selim Yağcı, yükselen alevleri görüp, itfaiyeye haber verdi. Ardından alevlerin arasına dalan Yağcı, anneanesini dışarı çıkardı, ancak bu sırada içeride bulunan her ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan teyzeleri Emine Semiz ile bir süre önce İstanbul'dan gelen Havva Gülen'e ulaşamadı. Dumandan etkilendiği belirlenen Sevim Semiz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale edip, yangını söndürdü. Ekiplerin içeride yaptığı araştırmada, kızkardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Sevim Semiz ile kızlarının cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Terme Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Ağabeyi ve kuzeninin öldüğü kazada yaralanan Hamit, yaşam savaşını yitirdi
  2. HAK-İŞ Genel Başkanı Arslan: Temennimiz asgari ücret tespit komisyonunun yapısının değişmesidir
  3. Yaya geçidinde bisikletli Miraç’ın ölümüne ilişkin davada yeniden bilirkişi raporu alınacak
  4. Vali Davut Gül: Hakikatten yana tavır alıyoruz
  5. Kantar denetiminden kaçan 16 TIR şoförüne 849 bin 679 lira ceza
  6. Umut Evirgen ve Yaşar Koz adliyeye sevk edildi
  7. Torununu trenin altında kalmaktan kurtaran kadın, yaşam savaşını kaybetti
  8. Hiranur’u öldüren tutuklu sanık: Şakalaşırken silah patladı
  9. Ankara'da 1 kişinin öldüğü yangını çıkardığı öne sürülen sanık: Kendileri yakmıştır
  10. Otel yangınında 8 yakınını yitiren avukat: İl Özel İdaresi yöneticilerine verilen cezayı istinafa taşıdık

© Copyright 2025

DHA