Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Anne ile engelli 2 kızı, yangında yaşamını yitirdi

SAMSUN’da bir gözü görmeyen Sevim Semiz (80) ile ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan kızları Emine Semiz (58) ve Havva Gülen (60), evde çıkan yangında yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Sait KUZU/TERME (Samsun), (DHA)-

Terme İlçesi Özyurt Mahallesi Özyurt Sokak’ta Sevim Semiz ile kızı Emine Semiz’in birlikte yaşadığı evde, bugün saat 04.30 sıralarında yangın çıktı. Bu sırada eve gelen Sevim Semiz'in torunu Selim Yağcı, yükselen alevleri görüp, itfaiyeye haber verdi. Ardından alevlerin arasına dalan Yağcı, anneanesini dışarı çıkardı, ancak bu sırada içeride bulunan her ikisi de görme, işitme ve konuşma engelli olan teyzeleri Emine Semiz ile bir süre önce İstanbul'dan gelen Havva Gülen'e ulaşamadı. Dumandan etkilendiği belirlenen Sevim Semiz'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale edip, yangını söndürdü. Ekiplerin içeride yaptığı araştırmada, kızkardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı.

Sevim Semiz ile kızlarının cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Terme Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. 2'nci İletişim Şurası Ankara’da düzenlenecek
  2. 'Aziz İhsan Aktaş suç örgütü' davasında duruşma Salı gününe ertelendi
  3. Ahbap Derneği Soruşturması'nda Feyza Altun ifade vermek için adliyeye geldi
  4. Rapçi Blok3'e suikast düzenleyeceklerdi: Bodrum'da yakalandılar
  5. FETÖ ile iltisaklı 3 bin 679 hesaba erişim engeli
  6. Kastamonu'da selden etkilenenler için 5 milyon lira kaynak aktarıldı
  7. Eski Tunceli Valisi Sonel ile koruma polisi Eroğlu ile emekli polis Ertok adliyede
  8. Ahbap Derneği soruşturmasında 4'üncü dalga operasyon: 13 gözaltı
  9. 28 ilde dolandırıcılık ve yasa dışı bahis operasyonu; 100 tutuklama
  10. İstanbul ve Sakarya Emniyet Müdürlükleri’nden ortak operasyon: 339 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

© Copyright 2026

DHA