Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Anne ve babasını öldüren zanlı mağarada yakalandı

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık ilçesinde babası Mehmet Beygözlü (57) ile annesi Fatma Beygözlü'yü (60) av tüfeğiyle öldürüp kaçan Ali Beygözlü (22), olaydan 5 gün sonra jandarma tarafından saklandığı mağarada yakalandı.

ABONE OL
Ömer KOÇ/ PAZARCIK (Kahramanmaraş),(DHA)

İlçeye bağlı Hasankoca Mahallesi'nde 10 Ocak'ta meydana gelen olayda; psikolojik rahatsızlığı bulunan Ali Beygözlü, tartıştığı babası Mehmet Beygözlü ve annesi Fatma Beygözlü'yü av tüfeğiyle öldürdükten sonra kaçtı. Olayın ardından dağlık alana kaçan Beygözlü'nün yakalanması için 4 jandarma asayiş komando timi, 30 güvenlik korucusu, 20 rütbeli asker, Jandarma Suç Araştırma timi ile iz takip ve arama köpeği sevk edildi. Dağlık alanı karış karış arayan ekipler drone da kulandı.

Yapılan arama çalışmaları sonunda Ali Beygözlü, saat 08.00 sıralarında Pazarcık'a bağlı Yolboyu köyü Kantarma mevkiinde bulunan mağara içerisinde yakalandı. Beygözlü ile birlikte olayda kullandığı av tüfeği de ele geçirildi. Gözaltına alınan Ali Beygözlü, jandarmadaki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Diğer Haberler

  1. Bursa'da devrilen kamyonun şoförü yaralandı
  2. Kapadokya Değer Ödülleri'nde DHA'ya ödül
  3. Yanan evden mahsur kalan papağanı itfaiye kurtardı
  4. Kayseri’de 2 otomobilin çarpışması sonucu 2'si yaya 4 kişi yaralandı; kızının yaralandığını duyan baba tepki gösterdi
  5. Türkiye'nin Afrika Büyükelçileri, Afrika El Sanatları ve Kültür Evi'ni ziyaret etti
  6. Tunceli’deki DHKP-C operasyonunda 1 tutuklama
  7. 1'i futbolcu 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada 2 tutuklama
  8. Üniversiteli Teslime'nin cinayet şüphelisine ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi
  9. Manisa’da değeri 4 milyon lira olan bozulmuş kokoreç ele geçirildi
  10. Edirne’de iş yerinde 12 bin 920 adet dolu makaron ele geçirildi

© Copyright 2025

DHA