Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Annesini bıçakla yaralayan kardeşini öldürüldü

Batman’da Boran Güner (24), evde eşiyle tartışırken araya giren annesini bıçakla yaraladı. Ağabeyi A.G. (25) de Boran Güner’i tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan A.G.’nin yakalanması için çalışma sürüyor.

ABONE OL
Bayram AYHAN/BATMAN, (DHA)-

Olay, dün gece saatlerinde Seyitler Mahallesi’nde meydana geldi. Boran Güner, evde eşiyle tartıştığı sırada araya giren annesi S.G.’yi bıçakla yaraladı. Bunun üzerine ağabeyi A.G., Boran Güner’i tabancayla vurarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Güner ve annesi S.G., ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Boran Güner, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Güner’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Yaralı anne S.G.’nin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Boran Güner’in cenazesi otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.

Firari ağabey A.G.’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Diğer Haberler

  1. BUDO'nun 8 seferi iptal edildi
  2. Mevlit yemeği sonrası 22 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
  3. Diyarbakır’da çöken yolda 1 metrelik çukur oluştu
  4. DMM: 'CİMER’de 90 bin kişinin görev yaptığı' iddiası doğru değildir
  5. İnternetten tanışıp, evine davet ettiği kişi tarafından öldürüldü
  6. Beypazarı'nın son semercisi geçimini maket semer yaparak sağlıyor
  7. Develi-Erciyes yolunda sis sürücülere zor anlar yaşattı
  8. THY, geçici vergi tablosunu açıkladı
  9. Gaziantep’te maskeli ve silahlı kuyumcu soygununda 1 kilo altın çalındı
  10. Çanakkale’de gemi arızası

© Copyright 2026

DHA