Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Annesini çalıştığı iş yerinde bıçaklayarak öldürdü

Adana'da annesi Suriye uyruklu Zukaa Mahmoud'u (44) boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Ali D. (24), Sümer Mahallesi'nde yakalandı. Soruşturma sürüyor.

ABONE OL
Gülşah ÖZGEN-Eser PAZARBAŞI/ADANA, (DHA)

Olay, saat 08.00 sıralarında Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi’nde meydana geldi. Bir kebapçıda bulaşıkçı olarak çalışan Zukaa Mahmoud, sabah erken saatte evden çıkıp iş yerine gitti. Mahmoud temizlik yaparken, kısa süre sonra iş yerine oğlu Ali B. geldi. Ali B. tezgahtaki bıçağı alarak annesini defalarca bıçakladı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Zukaa Mahmoud kanlar içinde yere yığılırken, Ali B. kaçarak uzaklaştı.

Sesleri duyan esnafın ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Zukka Mahmoud’un hayatını kaybettiği belirlendi. Mahmoud’un cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis, Ali B.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

YAKALANDI

Adana'da annesi Suriye uyruklu Zukaa Mahmoud'u (44) boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan Ali D. (24), Sümer Mahallesi'nde yakalandı. Soruşturma sürüyor. 

Diğer Haberler

  1. ‘Dur’ ihtara uymayan sürücü, kamyonetinin lastiklerine ateş edilerek yakalandı
  2. 17 ilde 27 bin 886 litre sahte ve kaçak içki ile 67 bin 994 litre etil alkol ele geçirildi
  3. Uyuşturucu soruşturmasında ünlülere gözaltı
  4. Ağaca ve aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
  5. Takla atan otomobil tarlaya uçtu: 1 yaralı
  6. Niğde'de iki grup arasında silahlı kavga; 2 yaralı
  7. Bursa'da yılbaşı öncesi denetimler artırıldı
  8. Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak
  9. Uyuşturucu soruşturmasında 2 isme yakalama kararı
  10. Elazığ’da silahlı kavga: 1 yaralı

© Copyright 2025

DHA