Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalya Tünektepe'de orman yangını

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Tünektepe mevkisinde orman yangını çıktı. 1 hektarlık alanda etkili olan yangın 45 dakikada kontrol altına alındı.

ABONE OL
Tolga YILDIRIM- Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)-

Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'nde bulunan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nin alt kısmındaki alanda saat 17.00 sıralarında orman yangını çıktı. 605 rakımlı Tünektepe'ye çıkan teleferik kabinlerinin altında başlayan yangına, arazinin sarp ve kayalık olması nedeniyle havadan helikopterle müdahale ediliyor. Küçük bir alanda etkili olan yangının helikopter müdahalesiyle kısa sürede söndürülmesi bekleniyor.




YANGIN SÖNDÜRÜLDÜ

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Tünektepe mevkinde saat 17.00 sıralarında başlayan orman yangınına 4 uçak ve 5 helikopterle havadan müdahale edildi. Sarp arazi yapısı nedeniyle 7 arazöz de yangın bölgesine yakın noktada önlem alarak bekledi. 1 hektarlık alanda etkili olan yangın 45 dakikada kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışması yapılıyor. 

Diğer Haberler

  1. Eskişehir merkezli yasa dışı bahis operasyonu; 135 gözaltı
  2. İstanbul SGK İl Müdürü Sertbaş: Kayıt dışı istihdam, ülkemizin en önemli sorunları arasında yer alıyor
  3. İstanbul'da suç örgütüne operasyon: 16 gözaltı
  4. Diş hekimi eşini çocuklarının yanında öldüren sanığa ‘haksız tahrik’ indirimiyle 24 yıl hapis
  5. Tüfek atölyesi sahibinin öldürülmesine ilişkin soruşturmada 7 tutuklama
  6. Şişli’de konuşmak için gittiği eşine ateş açtı; mermer parçaları kadını yaraladı
  7. İstanbul'da 15 yıl hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı
  8. Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’ye operasyonda 23 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi
  9. Kayseri'de iki otomobil çarpıştı; anne ve oğlu yaralandı
  10. Sivas’ta otomobil yol kenarındaki ağaca çarpıp devrildi: 1 ölü, 4 yaralı

© Copyright 2026

DHA