Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalya'da az bulutlu havada sahiller doldu

Hafta içi hava sıcaklığının 44 dereceye ulaştığı Antalya'da, hafta sonu termometreler 29 dereceyi gösterdi. Dün akşam yer yer yağışın etkili olduğu kentte bugün az bulutlu havada tatilciler, Konyaaltı Sahili'nde denize girdi.

ABONE OL
Aysu DURSUN/ANTALYA, (DHA)-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yurdun büyük bölümünde su baskınlarına neden olabilecek kuvvetli yağış ve fırtına beklentisiyle 35 kent için 'sarı' ve 'turuncu' kodlu uyarı vermesinin ardından, Antalya'da dün akşam saatlerinde yer yer yağış etkili oldu.

Hafta içi hava sıcaklığının 44 dereceyi gördüğü kentte, hafta sonu sıcaklık 29 dereceye düştü. Hava az bulutlu seyrederken, tatilciler ile Antalyalılar, Konyaaltı Sahili'ne geldi. Sahile gelenlerden kimileri denize girerken, kimileri ise sahil bandında yürüyüş yapmayı ve plajda zaman geçirmeyi tercih etti.

Meteoroloji verilerine göre, hafta boyu etkisini sürdüren yüksek sıcaklıkların ardından hafta sonu kent merkezinde hava sıcaklığı 29 derece, nem oranı ise yüzde 65 ölçüldü. 

Diğer Haberler

  1. Nevzat Aydın, ‘çocuğunu öldürürüz’ diye tehdit aldığını söyleyip şikayetçi oldu
  2. Vatan Caddesi'ndeki 29 Ekim Kortej geçişi, yağış nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi
  3. İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
  4. Ankara'da TDT 13. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında asayiş ve trafik denetimi yapıldı
  5. Bakan Çiftçi’den yağış uyarısı
  6. Park halindeki iki TIR alev alev yandı
  7. Hakkari’de kaçak göçmenleri taşıyan minibüs dereye yuvarlandı: 20 yaralı
  8. Aydın’da otomobil sel sularına kapıldı: Sürücü ve yolcu kurtarıldı
  9. Adana'da dağdan kopan kayalar, kara yoluna yuvarlandı
  10. Restoranda bozulmuş tavuk etleri bulundu

© Copyright 2026

DHA