Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalya'da 'Beyaz Kelebek' operasyonu: 17 gözaltı

Antalya'nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde, jandarmanın düzenlediği 'Beyaz Kelebek' adlı uyuşturucu operasyonunda, 17 kişi gözaltına alındı.

ABONE OL
Engin ANAK/ ANTALYA, (DHA)-

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde; okul, hastane, öğrenci yurdu ve sahil kesimlerinde uyuşturucu satışı yaptıkları tespit edilenlerin yakalanması için İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Alanya Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti' suçunu işleyen ve 'torbacı' tabir edilen sokak satıcısı 17 kişiye yönelik şafak vakti 20 adrese baskın yapıldı.

'Beyaz Kelebek' adı verilen eş zamanlı operasyonda 17 kişi, yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerden 9'u, bu sabah Alanya Adliyesi'ne sevk edilirken, 8'inin sorgusunun devam ettiği belirtildi. Operasyon kapsamında 85 gram eroin, 580 gram esrar, 220 gram metamfetamin, 5 gram kokain, 263 ecstasy hap, 20 gram kenevir tohumu, hassas terazi, 2 tabanca, 2 av tüfeği, 3 av fişeği ve 12 cep telefonu ele geçirildi.


14 KİŞİ TUTUKLANDI

Antalya'nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde, jandarmanın düzenlediği 'Beyaz Kelebek' adı verilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 17 kişiden 3’ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 14 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer Haberler

  1. Otomobil ile çarpışan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralı
  2. Tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
  3. Hakkari'de hafif ticari araç Zap Suyuna yuvarlandı; 1 yaralı
  4. BUDO'nun 1 Ocak'taki 2 seferi iptal edildi
  5. Malatya'da milyonluk yarış tayları çiftlikten kaçtı; 8'i öldü, bazıları kayıp
  6. İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı
  7. 11'inci Yargı Paketi’nin yürürlüğe girmesiyle Ankara’da cezaevlerinde tahliyeler başladı
  8. Boru döşemesi yapılan kanalda toprak kayması; 3 yaralı
  9. TIR’la çarpışan traktörün sürücüsü ağır yaralandı
  10. Pegasus 8 uçağın maliyetinin finansal kiralama yöntemiyle sağlanacağını duyurdu

© Copyright 2025

DHA