Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalya'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Antalya'nın Kemer ilçesinde saat 11.30 sıralarında çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle yaklaşık 1,5 saat sonra kontrol altına alındı. Alevlere, 2 uçak, 2 helikopterin havadan, 9 arazözün yanı sıra Orman İşletme Şefliği, AFAD, Kemer Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, KEMKUT ve gönüllülerle birlikte 80 civarında kişiyle de karadan müdahale edildi.

ABONE OL
Levent YENİGÜN/KEMER (Antalya), (DHA)-

Arslanbucak Mahallesi'ndeki otogar arkasında bulunan ormanda saat 11.30 sıralarında henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahallelinin ihbarı üzerine bölgeye ekipler yönlendirildi. Karadan arazözler, orman işçileri ve gönüllüler, havadan da helikopterle yangına müdahale ediliyor.

Bölgede rüzgarın etkili olduğu ve alevlerin yayıldığı belirtildi.

KONTROL ALTINDA

Antalya'nın Kemer ilçesinde saat 11.30 sıralarında çıkan orman yangını havadan ve karadan müdahaleyle yaklaşık 1,5 saat sonra kontrol altına alındı. Alevlere, 2 uçak, 2 helikopterin havadan, 9 arazözün yanı sıra Orman İşletme Şefliği, AFAD, Kemer Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, KEMKUT ve gönüllülerle birlikte 80 civarında kişiyle de karadan müdahale edildi. Kaymakam Ahmet Solmaz ve belediye yetkilileri yangın bölgesine gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaklaşık 5 dönüm alanın zarar gördüğü yangın bölgesinde soğutma çalışmalarının sürdüğü belirtildi.






Diğer Haberler

  1. Çerçioğlu’nun avukatı: Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağız
  2. 876,5 yıl hapisle yargılanan firari deprem sanığı, 250 gün sonra yakalandı
  3. Şikayetvar'dan 'veri ihlali' iddialarına ilişkin açıklama
  4. 15 yıldır köydeki öğrencileri okullarına ulaştıran şoför Hanım: Kadınların yapmayacağı şey yoktur
  5. Reklamcı Alinur Velidedeoğlu son yolculuğuna uğurlandı
  6. MKE'den 'kuruluş tarihi' açıklaması
  7. Adana merkezli 6 ilde yasa dışı bahis operasyonu: 24 tutuklama
  8. İçişleri Bakanlığı'ndan 'sağanak' ve 'fırtına' uyarısı
  9. Depoda duvar çöktü; dengesini kaybedince elini makineye kaptıran Metehan'ın parmakları koptu
  10. Motosiklet kazasında yaralanan belediye işçisi kurtarılamadı

© Copyright 2026

DHA