Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalya'da rüşvet operasyonu: 2 tutuklama

Antalya’nın Serik ilçesinde rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
Namık Kemal KILINÇ/ SERİK(Antalya), (DHA)-

Serik'te iş insanı Ü.Ş., Antalya'daki bir kurumda işini yapma karşılığında eski CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Etli'nin kendisinden 400 bini peşin, 1 milyon lira rüşvet talep ettiği iddiasıyla adli makamlara başvurdu. Bunun üzerine başlatılan soruşturma kapsamında önceki gün, Ü.Ş.'nin seri numaraları alınan paraları Yusuf Etli'ye teslim ettiği anda jandarma ekipleri tarafından baskın yapıldı. Y.E. jandarma ekiplerince suçüstü yakalanıp gözaltına alındı.

Jandarma tarafından yapılan teknik takip ve alınan ifadeler doğrultusunda işlemin rüşvet karşılığı yapılacağı kurumda görevli Tuncay Akkan ile A.A.A. da gözaltına alındı. 3 şüpheli jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yusuf Etli ile Tuncay Akkan tutuklandı, A.A.A. ise adli kontrolle serbest kaldı.

Diğer Haberler

  1. Ticaret Bakanlığı: Yunanistan’daki eylem nedeniyle İpsala ve Kipi Gümrük Kapıları'nda TIR işlemleri yapılamamaktadır
  2. Ankara'da otomobil, TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 yaralı
  3. Ankara’da eve çağırdıkları 1 kişiyi gasbeden sevgililer tutuklandı
  4. Karısını baltayla öldürüp, banyoya gömdü; kadının yakınlarının kayıp ihbarıyla cinayet ortaya çıktı
  5. Adıyaman'da silahlı kavga: 2’si ağır 5 yaralı
  6. Edirne merkezli 5 ilde gerçekleşen FETÖ operasyonunda 6 tutuklama
  7. Kayseri’de ‘dur’ ihtarına uymayıp, polise çarpan otomobilin sürücüsü ve 3 arkadaşı yakalandı
  8. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  9. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  10. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur

© Copyright 2025

DHA