Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalya'da suç örgütü operasyonu: 15 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da organize suç örgütüne yönelik 'Hücre-9 Operasyonu'nda, 15 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı ile Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Antalya'da D.C.'nin elebaşılığını yaptığı organize suç örgütüne yönelik 'Hücre-9 Operasyonu'nda 15 şüphelinin yakalandığını belirtti. Operasyonlar sonucu, soğuk cüzdan ile çok sayıda tapu, bilgisayar ve belleğin ele geçirildiğini, Mali Suçları Araştırma Kurulu tarafından düzenlenen rapor sonucu da suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 200 milyon TL değerinde; 4 mesken, 2 iş yeri, 8 arsa ve 13 araca el konulduğunu aktaran Yerlikaya, "Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; yasa dışı yollardan elde ettikleri parayı, 'HAWALA' yöntemini kullanarak kara para aklama amacıyla yurt içi ve yurt dışı örgüt uzantılarına transfer ettikleri, finans kuruluşları olmadığı halde, örgüte ait iş yerlerine yüklü miktarda parayı, şifre karşılığı teslim ettikleri ve aynı şekilde örgütün yurt içi ve yurt dışında olan diğer şubelerinde, örgüt üyelerinin bu paraları şifre karşılığı teslim aldıkları belirlendi" ifadelerini kullandı.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı ve jandarmayı tebrik eden Yerlikaya, "Suçta kibirlenen, kendini hukukun üstünde gören suç örgütlerine karşı biz durmadan, duraksamadan mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Diğer Haberler

  1. Van’da 4.6 büyüklüğünde deprem
  2. Vali Gül: Filistin'in Filistinlilere ait olduğunu dosta düşmana göstermemiz lazım
  3. Aracın kapılarına gizlenmiş kokaini 'Pako' buldu
  4. 41 yıla hükümlü firari, eve gelen polisi görünce intihara kalkıştı
  5. Elazığ'da silahlı kavga: 1 yaralı
  6. Mısır yüklü kamyon devrildi: 1 yaralı
  7. Eşinin öldüğü yangında yaralandı, 11 gün sonra hastanede hayatını kaybetti
  8. Annesine şiddet uygulayan babasını darbetti
  9. TUA Başkanı Kıraç, APSCO Konsey Başkanı seçildi
  10. Kayıp olarak aranan çocuk, başından yaralı ve vücudunun bir kısmı toprağa gömülü bulundu

© Copyright 2025

DHA