Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan yol, 12 saatte ulaşıma açıldı

Antalya'yı Konya'ya bağlayan ve yoğun kar yağışı nedeniyle dün ulaşıma kapanan Akseki-Seydişehir yolu, tuzlama ve kar kürüme çalışmalarının ardından 12 saat sonra yeniden açıldı.

ABONE OL
Adem ÇETİN/ AKSEKİ (Antalya), (DHA)-

Antalya'nın Akseki ilçesi ile Konya'nın Seydişehir ilçesi arasında yer alan, 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde dün etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Akseki-Seydişehir yolu, saat 19.00 sıralarında ulaşıma kapandı. Tipi nedeniyle görüş uzaklığı ise sıfırlandı. Akseki Bölge Trafik ekipleri, yolda güvenlik önlemi alırken, sürücülerin geçişine izin verilmedi. Sürücüler, araçlarıyla Akseki kavşağında beklerken, trafik ekipleri de dinlenme tesisine yönlendirdi.

Karayolları ekiplerinin dünden beri sürdürdüğü çalışmaların ardından Akseki-Seydişehir yolu, bugün saat 07.00 sıralarında ulaşıma yeniden açıldı. Yolda tuzlama ve kar kürüme çalışmaları devam ederken, Alacabel'de kar kalınlığının 1 metreye ulaştığı belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Esenler’de depoda çıkan yangın, bitişikteki 3 binaya sıçradı
  2. Bayram tatili dönüşü İstanbul girişinde trafik yoğunluğu
  3. Anadolu Otoyolu Düzce geçişinde trafik durma noktasına geldi
  4. Piknikten dönen ailenin bulunduğu otomobil takla attı: 4'ü çocuk 7 yaralı
  5. Fatih'te cam silerken 5'inci kattan apartman boşluğuna düşen kadın öldü
  6. Hatay’da mayıs ayında uyuşturucu suçundan 77 şüpheli tutuklandı
  7. Pendik’te kaldırımda mangal, parkta piknik yaptılar; cezadan kaçamadılar
  8. Beypazarı'nda kayıp Hatice, yaralı halde bulundu
  9. Narin Güran’ın babası Arif Güran İstanbul’da açıklama yaptı; Ahmet Minguzzi’nin mezarını ziyaret etti
  10. Ticaret Bakanlığı: 'Otomotiv firmasına 863 milyon TL para cezası uygulandı' iddiası gerçeği yansıtmamaktadır

© Copyright 2026

DHA