Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antrenman yapan Çek bisikletli yayaya çarptı: 2 yaralı

Antalya'da antrenman yapan Çekya İşitme Engelliler Milli Takımı sporcusu Pavel Pastrnek, bisikletiyle D-400 kara yolunda karşıya geçmeye çalışan Sevim Şanal’a çarptı. Kazada Pastrnek hafif, Şanal ise ağır yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

ABONE OL
Mithat ABAKAN/ MANAVGAT (Antalya), (DHA)

Antalya’da 23 Mart- 4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan İşitme Engelliler Avrupa Bisiklet Şampiyonası'na katılacak olan Çek sporcu Pavel Pastrnek hem parkuru tanımak hem de antrenman yapmak için geçen hafta 10 günlüğüne Antalya’nın Alanya ilçesine geldi. Bugün öğle saatlerinde antrenman yapmak için Alanya’da kaldığı otelden çıkan ve bisikletle Manavgat’a kadar gelip, geri dönen Çek sporcu, D-400 kara yolunun Akseki- Konya kavşağına 200 metre mesafede, yaya geçidi olmayan yerden bariyerleri aşıp, karşıya geçmeye çalışan Sevim Şanal’a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan ve başını asfalta çarpan Sevim Şanal ağır yaralanırken, Çek sporcu Pavel Pastrnek ise hafif yaralandı. Çevredekilerin haber vermesiyle kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürdü. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Sevim Şanal’ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, Çek sporcu Pavel Pastrnek’in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bariyerleri aşıp, yolun karşısına geçmeye çalışan Sevim Şanal'a bu sırada bisikletiyle gelen Çek sporcunun çarptığı yer aldı.

Diğer Haberler

  1. Pilotu rahatsızlanan Belfast-Antalya uçağı acil iniş yaptı
  2. Muş'ta 4.1 büyüklüğünde deprem
  3. Siirt’te koyun yüklü kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
  4. Beykoz'da ormanlık alanda yangın; alevler yeniden yükseldi
  5. Malatya'da motosikletle otomobil çarpıştı: 2 polis yaralı
  6. Çanakkale’de gemi arızası
  7. Gelin çiçeğini, oğlunun mezarının başına koydu
  8. Güneşli havayı fırsat bilenler Bebek Sahili'ne akın etti; sıcaklayan kişiler denize girdi
  9. Aile içi şiddet ihbarına giden polislere silahlı saldırı: 1'i ağır, 2 yaralı
  10. Konser sırasında girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Emre, kurtarılamadı

© Copyright 2026

DHA