Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Antrenmanda kalp krizi geçiren kaleci hayatını kaybetti

Bandırma Sanayispor Kulübü’nün kalecisi Oğuzhan Kamacı (28) antrenmanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

ABONE OL
Zeki KARADENİZ/BANDIRMA (Balıkesir), (DHA)-

1’inci Amatör kümede yer alan ve bu hafta Gönen Karşıyakaspor ile karşılaşacak olan Bandırma Sanayispor Kulübü futbolcuları, dün akşam 600 Evler’deki sentetik halı sahada antrenman yaptığı sırada, kaleci Oğuzhan Kamacı şut denemesi yaparken rahatsızlandı.

Takım arkadaşlarının ihbarı üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kamacı, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cenaze otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kısa süre önce de halı saha maçında rahatsızlandığı ve kalp doktorundan bugün için randevu aldığı bildirilen Oğuzhan Kamacı’nın cenazesi, bugün Haydar Çavuş Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.


TOPRAĞA VERİLDİ

Bandırma’da antrenman sırasında kalp krizi geçirerek, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sanayispor Kulübü’nün kalecisi Oğuzhan Kamacı için Haydar Çavuş Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye, Kaymakam Engin Aksakal, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç ile yöneticileri, bölge futbol takımlarının futbolcuları ve yöneticileri ile takım arkadaşları katıldı. Kamacı, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bandırma Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.




Diğer Haberler

  1. AYM Başkanvekilliğine İrfan Fidan'ın seçilmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de
  2. İl Sağlık Müdürü Güner: İstanbul'da 2 saniyede bir ameliyat yapılıyor
  3. İzmir’de narkotik operasyonu: 10 şüpheli tutuklandı
  4. Bursa'da motosiklet devrildi: Aynı aileden 4 yaralı
  5. Manavgat Belediyesi'nde 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' davasında sanıklar 3’üncü kez hakim karşısına çıktı
  6. Başakşehir'de İSKİ su tankerinin çarptığı kadın hayatını kaybetti
  7. Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Polonyalı mevkidaşı Kukula ile telefonda görüştü
  8. Tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen Tevrat ele geçirildi
  9. Avcılar’da bariyere çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
  10. Eşinin dayısını bıçaklayarak öldüren sanık: Kendimi savundum

© Copyright 2026

DHA