Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aracın çarptığı yaya öldü; sürücüsü kaçtı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde düğün dönüşü minibüsten inip, yolun karşısına geçmek isteyen Yusuf Çelik (97), cinsi henüz bilinmeyen bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın ardından aracıyla kaçan sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

ABONE OL
Erol GÜNGÖRDÜ/ EZİNE, (Çanakkale), (DHA)-

Kaza, saat 21.00 sıralarında Ezine ilçesi Çanakkale-İzmir kara yolu Taştepe köyü yakınlarında meydana geldi. Düğün dönüşü bindiği minibüsten inip, yolun karşısına geçmek isteyen Yusuf Çelik’e, sürücüsü ve cinsi öğrenilemeyen bir araç çarptı.

Kazanın ardından sürücü aracıyla kaçarken, yolda hareketsiz şekilde yatan Çelik’i ezmemek için sürücülerinin manevra yaptığı 3 araç ise bariyerlere çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Çelik’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kaza yerindeki incelemenin ardından Çelik’in cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı.

Kaçan sürücüyü tespit edip, yakalamak için harekete geçin ekipler, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Diğer Haberler

  1. Yanıltıcı indirim reklamına 108 bin 370 TL ceza
  2. Diyarbakır’da kamyon ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 ölü, 13 yaralı
  3. Kötü koku ekipleri harekete geçirdi; baba ve kızının cansız bedenleri bulundu
  4. Bursa’da sağanak yağış; cadde ve sokaklar suyla doldu
  5. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu hayatını kaybetti
  6. Tartıştığı kadını tabancayla yaralayıp, intihar etti
  7. Yere düşen tabanca ateş aldı, 12 yaşındaki Melek yüzünden vurularak yaralandı; 2 gözaltı
  8. Muğla’da kayıp alzheimer hastası aranıyor
  9. Lise öğrencileri arasında bıçaklı kavgaya 1 tutuklama
  10. MHP Lideri Bahçeli'nin kız kardeşi, son yolculuğuna uğurlandı

© Copyright 2026

DHA