Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aranan iki kolu olmayan hükümlü, otomobil kullanırken yakalandı

Kırklarile'de polisin yaptığı denetimlerde, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlenen Tuncer Varlı (38), iki kolu olmadığı halde otomobil kullanırken yakalandı.

ABONE OL
KIRKLARELİ, (DHA)

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, İstanbul karayolunun 5'nci kilometresinde trafik denetimi için uygulama noktası kurdu. Kullandığı 34 RVZ 29 plakalı otomobille uygulama noktasına gelen Tuncer Varlı'nın iki kolunun dirseğinden olmadığı görüldü. Varlı'yı gören polis ekipleri şoke oldu. Kimliği ve araca ait belgelerin de yanında olmadığını söyleyen Varlı'nın 'resmi belgede sahtecilik' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası olduğu, 'başkalarına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma, hırsızlık ve elektronik haberleşme kanununa muhalefet' suçlarından da arandığı ortaya çıktı.

HIRSIZLIK YAPARKEN KOLLARINI KAYBETMİŞ

Gözaltına alınarak Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Tuncer Varlı'nın 2 yıl önce hırsızlık yaparken elektrik akımına kapılarak yaralandığı ve kollarını dirseğinden kaybettiği belirlendi.

Diğer Haberler

  1. Gülhan altınları için öldürülmüş; üst komşuları olan çift tutuklandı
  2. Aydın’da kendisinden haber alınamayan kişi evinde ölü bulundu
  3. Kaçak kazı için girdiği tünelde metan gazından zehirlendi
  4. Bayrampaşa'da cam silerken 3'üncü kattan düşen kadın ağır yaralandı
  5. İki otomobil kafa kafaya çarpıştı 6 yaralı
  6. Şırnak'ta traktör devrildi: 12 yaralı
  7. Kendisini ve çocukları darbettiğini öne sürdüğü eski eşini bıçaklayan kadına ev hapsi cezası
  8. Sokak düğününde karşılaşan husumetliler silahla çatıştı: 1 ölü, 1 yaralı
  9. Uyuşturucu soruşturmasında gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı
  10. Tarlaya savrulup devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

© Copyright 2025

DHA