Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Arife gününde Deprem Şehitliği'nde ziyaretçi yoğunluğu

Malatya'da Ramazan Bayramı arifesinde depremde hayatını kaybedenler için oluşturulan mezarlıklarda, ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Vatandaşlar, kaybettikleri yakınları için dualar edip gözyaşı döktü.

ABONE OL
Recep BAĞDAT/MALATYA, (DHA)-

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde yaşamını yitiren 1237 vatandaşın yakınları Ramazan Bayramı arifesinde Deprem Şehitliği'nde kaybettikleri yakınları için dualar etti. Depremin ardından geçen 782 güne rağmen hala acıları taze olan vatandaşlar, Şehir Mezarlığı’nda yakınlarının kabirleri başında gözyaşı döküp, bayrama buruk girdiklerini ifade etti.

Depremlerde ablasını ve yeğenini kaybeden Songül Kaçmaz, acının tarifsiz olduğunu ifade ederek, "Çok üzgünüz. Bütün sözler kifayetsiz kalıyor. Yeğenim 16 yaşında, ablam 41 yaşındaydı. İkisi de çok gençti" dedi.

Diğer Haberler

  1. Kayseri’de ‘dur’ ihtarına uymayıp, polise çarpan otomobilin sürücüsü ve 3 arkadaşı yakalandı
  2. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  3. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  4. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  5. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  6. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  7. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  8. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
  9. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  10. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı

© Copyright 2025

DHA