Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Arkadaşını öldüren sanık: Dengemi kaybedip, düşünce tüfek ateş aldı

Aydın'ın Efeler ilçesinde arkadaşı Timur İpçi'yi (43) öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan tutuklu sanık Fatih Ünal (47), ilk duruşmadaki savunmasında, "Motosiklete binerken ayağım fayansa takıldı. Dengemi kaybedip, düşünce tüfek ateş aldı ve göğsünden vuruldu" dedi.

ABONE OL
Melek FIRAT/AYDIN,(DHA)-

Olay, 27 Nisan'da saat 15.00 sıralarında Armutlu Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kahvehanede çalışan Timur İpçi ile arkadaşı çiftçi Fatih Ünal arasında iddiaya göre; borç meselesi nedeniyle kavga çıktı. Kavgada Ünal, pompalı tüfekle İpçi'ye ateş edip, göğsünden vurdu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Timur İpçi'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Evli ve 2 çocuk babası İpçi'nin cansız bedeni, otopsi için Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nin morguna götürüldü. Gözaltına alınan Fatih Ünal, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ünal, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'TÜFEK TEMİZLEMEK İÇİN BULUŞTUK'

Tutuklu sanık Fatih Ünal hakkında 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Ünal, davanın ilk duruşmasında heyet karşısına çıktı. Taraflar ve avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu. Fatih Ünal, savunmasında olay günü arkadaşı Timur İpçi ile tüfek temizlemek için bir araya geldiklerini, tüfeklerin uç kısmına güçlendirici taktıklarını söyledi. Ünal, "Motosiklete binerken ayağım fayansa takıldı. Dengemi kaybedip, düşünce tüfek ateş aldı ve göğsünden vuruldu" dedi.

JANDARMA PERSONELİ DİNLENDİ

Duruşmada Fatih Ünal'ın olaydan sonra aradığı jandarma personeli ise tanık olarak dinlendi. Tanık jandarma personeli ifadesinde, "Fatih'ten zaman zaman bilgi alıyorduk. Olay günü beni aradığında sarhoştu. 'Timur'u vurdum, gel. Ambulansı da aradım' dedi. Ekip arkadaşlarımla olay yerine gittiğimizde Timur ölmüştü, ambulans da gelmişti" diye konuştu. Sanık Ünal'ın tutukluluk halinin devamına karar verilip, dava erteledi.




Diğer Haberler

  1. 3 gündür haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu
  2. İstanbul'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  3. Çocuk istismarı görüntülerini satın aldığı belirlenen 6 şüpheliye gözaltı
  4. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Çay: Hafızayı koruyan ve hakikati yazan gazeteciler yetiştirmeyi hedefliyoruz
  5. Oltu’da piyano resitali büyük ilgi gördü
  6. Özkan Yalım, Tekirdağ'daki cezaevine nakledildi
  7. TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş’ta
  8. Zeytinburnu'nda bıçaklanarak öldürülen taksici cinayetinde iddianame hazırlandı; müebbet hapis istemi
  9. Ankara'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  10. Mersin'de akaryakıt tankında çıkan yangında ölen işçi toprağa verildi

© Copyright 2026

DHA