Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Arnavutköy'de fabrika yangını

Arnavutköy'de bir plastik fabrikası alev alev yandı. Çok sayıda itfaiye ekibi saatler süren çalışma sonucunda yangını söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

ABONE OL
Ahmet YEŞİLMEN- İdris TİFTİKCİ- Taylan ERGÜN / İSTANBUL, (DHA)

Yangın, saat 20.00 sıralarında Arnavutköy Taşoluk Mahallesi'nde bulunan bir plastik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı. Bin metrekarelik alanın üstüne kurulu olan 800 metrekarelik fabrikada çıkan yangına çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Arnavutköy başta olmak üzere çevre ilçelerden itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yan tarafında bulunan ahırdaki hayvanların yangın başlamasıyla birlikte bir vatandaş tarafından ahırdan çıkarıldığı öğrenildi. Yangın itfaiye ekibinin yaklaşık 3 saat süren çalışması sonrasında söndürüldü.

Ahırdaki hayvanları güvenli bir yere taşıyan Hamza Ceyhan, "Fabrika yanıyordu. Baktım kimse yoktu. Ben buranın çevresini bildiğim için arka tarafa baktım koyunlar vardı. Gidip koyunları çıkarıp güvenli bir yere taşıdım. Sonra yavru köpekler vardı onları da çıkardım. Polisler gelip bizi uzaklaştırdı. Elimden geldiğince koyunları taşıdım yardım ettim" dedi.

Diğer Haberler

  1. Jet ski, köprünün ayağına çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
  2. Çankırı'da iki hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 9 kişi yaralandı
  3. Çankırı'da 2 otomobil çarpıştı: 1 ölü, 6 yaralı
  4. İzmir'de uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı
  5. Diyarbakır’da plazada yangın; 5 kişi dumandan etkilendi
  6. Manisa’da berber dükkanına silahlı saldırı: 2 ölü
  7. Kütahya’da sendika temsilcisi evinde ölü bulundu
  8. Jetski, köprünün ayağına çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
  9. Otoyolda 12 aracın karıştığı zincirleme kaza: 6 yaralı
  10. Ankara'da ağaçlık alanda yangın

© Copyright 2026

DHA