Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Asi Nehri'nde ceset bulundu; son bir haftada bulunan ceset sayısı 3'e çıktı

Hatay'da, Asi Nehri tahliye kanalında erkek cesedi bulundu. Jandarma ekiplerinin kıyıya çıkardığı ceset, kimliğinin belirlenmesi için morga kaldırıldı. Son bir hafta içerisinde ilçedeki sulama kanalında bulunan ceset sayısı 3'e yükseldi.

ABONE OL
Ferhat DERVİŞOĞLU/ REYHANLI (Hatay), (DHA)-

Reyhanlı ilçesine bağlı Varışlı Mahallesi'ndeki Asi Nehri'nin tahliye kanalında gezintiye çıkan bir kişi, suda ceset olduğunu görünce durumu jandarmaya bildirdi. Ekiplerin çalışmasıyla kıyıya çıkarılan cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlenirken, üzerinden kimlik çıkmadı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset, morga kaldırıldı.

Öte yandan, son bir haftada ilçedeki sulama kanalında bulunan ceset sayısı 3'e yükseldi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Diğer Haberler

  1. Tunceli’de gökyüzündeki parlak ışık kamerada
  2. Kayseri’de motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
  3. Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem
  4. Bursa’da iki grup arasındaki silahlı kavgada yoldan geçen kişi yaralandı
  5. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  6. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  7. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  8. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  9. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  10. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu

© Copyright 2025

DHA