Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Asker eğlencesinde mahalle bekçisini bıçaklayan 3 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde arkadaşının asker eğlencesine giden mahalle bekçisi Abdulsamet Altuntaş’ı (27) bıçakla ağır yaralayan 3 şüpheli, gözaltına alındı.

ABONE OL
Emre ÖNCEL/ÇARŞAMBA (Samsun), (DHA)

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Çarşamba ilçesi Ovacık Mahallesi’nde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen K.K. (17), arkadaşı A.Ç.T.’nin (20) asker eğlencesine gelip, hayırlı olsun dedikten sonra otomobiline doğru giden Abdulsamet Altuntaş’ın omzuna elini attı. Altuntaş, kendisiyle telefonla fotoğraf çekinmek isteyen K.K. ile yanındaki M.G. (18) ve E.A.'yı (19) uyarınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 3 kişi, bekçi Altuntaş'ı yüzü, boynu ve 3’ü de karnına olmak üzere 5 bıçak darbesiyle yaraladı. Arkadaşları tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne götürülen Altuntaş, buradaki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Altuntaş’ın durumunun ise iyiye gittiği, hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Fren yerine gaz pedalına bastı, ziyarete gittiği arkadaşının iş yerine otomobille girdi
  2. Hatay'da döviz bürosuna silahlı saldırı
  3. 150 bin liralık borç kavgası cinayetle bitti
  4. Çatışma ortasında kalan Rümeysa'nın ölümüne ilişkin davada 1 tahliye
  5. Samsun’da iki TIR çarpıştı: 2 yaralı
  6. Tokat'ta sağanak ve dolu yağışı: Ev ve iş yerlerini su bastı
  7. Ankara'da dolu ekili alanları vurdu
  8. Tren, hemzemin geçitte kamyonete çarptı; 1 ölü, 3 yaralı
  9. Eskişehir’de yıldırım düşen caminin minaresi yıkıldı, imam yaralandı
  10. Eskişehir’de belediye başkanına saldıran şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA