Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ataşehir'de alev alev yanan otomobil reklam tabelasına çarparak durdu

Ataşehir'de seyir halindeyken yangın çıkan otomobilin sürücüsü araçtan son anda indi. Sürücüsü indikten sonra yokuş aşağı kayan otomobil, trafikteki araçların arasından geçerek reklam tabelasına çarparak durdu. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

ABONE OL
Leyla YILDIZ/ İSTANBUL, (DHA)-

Yangın, saat 20.04 sıralarında Barbaros Mahallesi Ihlamur Bulvarı'nda meydana geldi. Seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev alan 34 AZ 1801 plakalı otomobilin sürücüsü aracından son anda inerek yanmaktan kurtuldu.

Sürücüsü indikten sonra yokuş aşağı kaymaya başlayan otomobil, trafikteki araçların arasından geçerek yol kenarındaki reklam tabelasına çarparak durabildi. Trafikteki araçların sürücüleri yanan otomobile çarpmamak için zor anlar yaşarken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede söndürülen otomobil kullanılmaz hale gelirken o anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Diğer Haberler

  1. Karaya oturan yük gemisi kurtarıldı
  2. Şehit uzman çavuşun cenazesi, Samsun’a getirildi
  3. Düzce'de 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü
  4. Sakarya’da uyuşturucuyla yakalanan 2 kişi tutuklandı
  5. Kırşehir'de asayiş uygulama noktalarını paylaşan Whatsapp gruplarına operasyon: 12 gözaltı
  6. Betül'ü boynundan bıçakla yaralayan sanık yeniden tutuklandı
  7. Denizli’de göçük altında kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti
  8. Aydın'da termometreler 42 dereceyi gösterdi
  9. Çankaya Belediye Başkanı Güner, Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındı
  10. Eşinin intihar ettiğini iddia eden koca, sorgusunda iple boğduğunu itiraf etti

© Copyright 2026

DHA