Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar eski Belediye Başkanı adliyeye sevk edildi

İstanbul merkezli 5 ilde 'İhaleye fesat karıştırma' ve 'Resmi belgede sahtecilik' iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak’ın ve belediye çalışanlarının da bulunduğu 21 şüpheli adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
Halil Sadri YILMAZ / İSTANBUL, (DHA) –  

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; örgütlü olarak 'İhaleye Fesat Karıştırma' ve 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçlarından aralarında Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu 27 şüpheliye yönelik 1 Nisan 2022 tarihinde operasyon yapıldı.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir'de yapılan eşzamanlı operasyonda 21 kişi gözaltına alındı. Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak’ın da bulunduğu 21 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Küçükçekmece Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelilerin adliyedeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. İstanbul'da durdurulan TIR'da 130 kilogram 'Eroin' ele geçirildi
  2. Kocaeli'de tefecilik operasyonu: 16 şüpheli adliyede
  3. Kayıp üniversite öğrencisi Hamza için arama çalışması başlatıldı
  4. Kilis’te 6 Şubat depremlerinde hasar gören 2 cami yeniden ibadete açıldı
  5. Türkiye ve Almanya’nın enerji ortaklığına ‘mineral’ dopingi
  6. Su tankerine çarpan hafif ticari aracın sürücüsü ağır yaralı
  7. Bakan Göktaş: Kadının emeği görünür olduğunda, kendine inancı büyür
  8. '166 milyar dolara ulaşması beklenen tıbbi kenevir pazarında stratejik adımlar atmalıyız'
  9. Çekmeköy'de yeni boşanan çiftin cesedi sitenin bahçesinde bulundu
  10. İBB Kültür A.Ş.Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'ın eşi: Bir karışıklık olduğunu düşünüyorum; Erhan yanlış hedef

© Copyright 2026

DHA