Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar’da boşaltılan binadaki tehlikeli söküme 15 bin lira ceza

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan binada yıkım için anlaşılan firmanın çalışanları, geri dönüşüm için sökülen panjurları binadan aşağı attı. Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından bölgeye sevk edilen ekipler, yıkım firmasına 15 bin lira ceza yazdı.

ABONE OL
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)-

Olay, bugün öğle saatlerinde Merkez Mahallesi Talimhane Caddesi'nde meydana geldi.

Kentsel dönüşüm kapsamına alınan 4 katlı binanın yıkımı için anlaşılan firmanın çalışanları, geri dönüşüm için kullanılacak panjurları sökmeye başladı.

Çalışmalar sırasında önlem almayan işçiler, binanın üçüncü katındaki daireden söktükleri panjurları sokağa attı.

Yoldan geçen bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaşması üzerine bölgeye sevk edilen belediye ekipleri yıkım firmasına 15 bin lira ceza yazdı.

© Copyright 2025

DHA