Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar'da dairede patlama sonrası çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü

Avcılar'da bir dairenin mutfağında patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangında evde bulunan 1 kişi yaralanırken polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başlattı.

ABONE OL
Özgür EREN / İSTANBUL, (DHA)

Olay, Tahtakale Mahallesi Sarmaşık Sokak'ta bulunan 4 katlı binanın en üstü katında saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre dairenin mutfak bölümünde doğal gazdan kaynaklandığı değerlendirilen küçük çaplı patlama meydana geldi. Patlama sonrası dairenin mutfak bölümünde yangın çıktı. Patlamanın olduğu dairede yaşayan Mustafa Uçanoğlu yaralandı. Uçanoğlu, alt kat komşularını uyararak binadan çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan daireyi söndürdü. Elinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mustafa Uçanoğlu ise sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye götürüldü.

Aynı sokakta oturan Mustafa Kozan, "Sabah ufak çaplı bir patlama oldu. Dışarıya çıktık, ambulans hala gelmedi, Bir saati geçti. 1 kişi yaralanmış. Doğalgaz sıkışmasından dolayı olmuş. İtfaiye yangını söndürdü" dedi.

Diğer Haberler

  1. Kilis merkezli FETÖ operasyonu; 15 gözaltı
  2. Kayseri'de hırdavatçı, sokakta gördüğü 3 kişiyi bıçakladı
  3. Manifest grubu üyeleri hakkında hapis cezası
  4. Bakanlar Tekin ve Kacır, 'Türk Malları Haftası'nda öğrencilerle buluştu
  5. Bakan Göktaş: 1 milyar 473 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık
  6. Ankara'da yangında mahsur kalan anne ile oğlu kurtarıldı
  7. Hava kirliliğinin alarm verdiği Keşan'da soba ve kaloriferlere 'saat' ayarı
  8. Ankara'da özel halk otobüsü esnafından toplu ulaşım zammına ilişkin açıklama
  9. RTÜK'ten 'Jasmine' dizisine inceleme
  10. Lisede 3’üncü kattan düşen Deniz, ağır yaralandı

© Copyright 2025

DHA