Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar’da eski kocasını sokak ortasında bıçakla yaraladı

Avcılar'da, Doğan Y., sokak ortasında kavga ettiği eski eşi Ö.Y. tarafından başından ve bacağından bıçakla yaralandı. Yaralı Doğan Y. ve beraberindeki E.Ç. isimli kadın, Ö.Y.'yi yere yatırdı. Ö.Y.'nin yardım isteyen çığlıkları ve olayın ardından yaşananlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. Eski eşini yaralayan Ö.Y., adliyeye sevk edildi.

ABONE OL
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)-

Olay, dün saat 01.00 sıralarında, Denizköşkler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Doğan Y. (40), alacak verecek meselesinden anlaşmazlık yaşadığı eski eşi Ö.Y.’yi (43) çağırarak konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine sokağa gelen Ö.Y., Doğan Y.'nin birlikte yaşadığı E.Ç. (37) isimli kadınla tartışmaya başladı.

Tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüştü. Ö.Y., eski eşi Doğan Y.’yi bıçakla sol bacağından ve alnından yaraladı. Bunun üzerine E.Ç., Ö.Y.’ye saldırarak yere düşürdü. Yaralı Doğan Y. ve E.Ç., yerde yatan Ö.Y.'nin boğazını sıkarak kalkmaması için kollarından tuttu. Yerdeki kadın, bağırarak çevredekilerden yardım istedi.

 

Bu sırada otomobiliyle yoldan geçen bir kişi, kadının yardım çığlıkları üzerine aracını durdurdu. Duruma müdahale eden kişi, ikiliyi ayırırken polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen sağlık ekibi Doğan Y.’yi ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Ö.K. ile E.Ç ise Aile İçi Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği’ne teslim edildi. İşlemleri tamamlanan Ö.Y., eski eşini yaraladığı gerekçesiyle adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

O ANLAR KAMERADA

Sokaktaki arbede anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Doğan Y. ve E.Ç.'nin yere yatırdıkları Ö.Y.'yi kalkmaması için sıkıca tuttukları görülüyor. Yerdeki Ö.Y., "Yetişin, imdat, yardım edin" diye bağırırken Doğan Y., bıçağı kenara atıyor.

Bu sırada sokakta duran bir otomobilden inen kişilere Doğan Y.'nin, "Gel buraya, alnıma bir şey bas. Bıçakladı beni" dediği duyuluyor. Yardım eden kişiler ambulansı ararken Ö.Y.'nin "Kendi bıçakladı, kendi yaptı" dediği duyuluyor.



Diğer Haberler

  1. Maltepe'de alacak cinayetinde bir şüpheliye 18 yıla kadar hapis diğerine müebbet talebi
  2. 'Kurbanlık alırken küpe ve sağlık raporu mutlaka kontrol edilmeli'
  3. Tartıştığı kuzeni tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  4. 77 ilde uyuşturucu operasyonu: 1187 tutuklama
  5. Nazilli'de yağ aldırma operasyonu sonrası oda başkanı öldü; soruşturma başlatıldı
  6. Eşini ve kayınvalidesini öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
  7. Avcılar'da hırsızlık şüphelileri yakalandı; 16 yaşındaki şüphelinin 40 suç kaydı çıktı
  8. Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonu: Rasim Ozan Kütahyalı dahil, 128 gözaltı
  9. Bakan Uraloğlu, Etimesgut Havalimanı ve bağlantı yollarındaki çalışmaları inceledi
  10. 3 gündür haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu

© Copyright 2026

DHA