Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar’da İSKİ’nin açık bıraktığı rögar su baskınına ve yol çökmesine neden oldu

Avcılar’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle çok sayıda ev ve işyeri su altında kalırken İSKİ’nin kapatmadığı rögarın taşması sonucu bir ev su içinde kalırken, yolda açılan çukura iki otomobil düştü.

ABONE OL
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)-

Gümüşpala Mahallesi Alsancak Sokak’ta bir süre önce çalışma yapan İSKİ görevlileri ayrılmalarına rağmen buradaki yolda düzenleme yapmadı. Rögar bugünkü sağanak yağış ardından taştı, taşan su çevresindeki sıkıştırılmayan zeminde de çökmelere neden oldu.

Rögardan taşan su hemen yakındaki bir evin bodrum katına doldu. Evin içerisinde yaklaşık 30 santimetre su doldu. Evde bulunanlar su içerisinde kalan eşyalarını kurtarmak için yoğun çaba harcadı.

Aynı bölgedeki bir marangoz atölyesi de su baskınına uğradı. Rögardan taşan su yoldaki sıkıştırılmayan malzemeyi götürürken buradan geçen iki otomobilin lastikleri yolda çökme sonucu oluşan çukura düştü.

İki otomobil çevredekilerin çabası ile güçlükle çıkarıldı.

Bölgede oturanlar ve ev ve işyerleri su içerisinde kalan İSKİ görevlilerinin çalışmayı tamamlamadan gitmeleri sonucu sağanak yağışın baskınlara ve zarara yol açtığını savundu.



Diğer Haberler

  1. Sermaye piyasası soruşturması: 106 kişi ve kuruluş için malvarlığı tedbiri uygulanması talep edildi
  2. MKE Gazi Fişek Fabrikası'nda iş kazası; 1 ölü, 3 yaralı
  3. Dağlardan saatlerce yürüyerek toplanan mantarlar, pazarda kilosu 250 TL’ye satılıyor
  4. Bilecik’te iki katlı evde yangın; baba ve kızı öldü
  5. Bolu’da orman yangını
  6. Tuncel Kurtiz, ölümünün 13'üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı
  7. Kozinoğlu soruşturmasında ifade veren Pana Film Direktörü Karademir adli kontrolle serbest bırakıldı
  8. Evinde arkadaşını öldürüp, intihar etti
  9. Kozinoğlu soruşturmasında gözaltına alınan eski cezaevi kampüs doktoru evinde ölü bulundu
  10. Manisa'da kayıp alzheimer hastası kadın su kuyusunda ölü bulundu

© Copyright 2026

DHA