Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar'da sokak hayvanları kesici aletle öldürüldü 

Avcılar'da bir köpek ve kedi, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

ABONE OL
İhsan DÖRTKARDEŞ / İSTANBUL, (DHA)-

Firuzköy Mahallesi'ndeki sürücü adaylarının eğitim yaptığı alanda 2 sokak hayvanına saldırıldı. Poyraz Caddesi'ndeki eğitmenlerin sürekli yanına gelen ve besledikleri sahipsiz köpeklerden biri dün sabah kaldırımda ölü bulundu. Köpeğin kesici aletle öldürüldüğü görülürken yakınlarındaki arsada bir kedi de yine bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. 

 

"İNSANIN YAPAMAYACAĞI BİR GÖRSELDİ"

Sürücü kursu eğitmenlerinden Gözde Kabak, her gün saat 09.00'da su ve mamasını verdiği köpeği cansız ve kanlar içerisinde görünce şok olduğunu söyledi. Kabak, "Eğitim yerinde her zamanki gibi yem, su veriyordum. Kaldırımda gördüm, hareketsizdi, uyuyor zannettim. Arkadaşlarıma sordum, maalesef görüntü hoş değildi. Önce afalladım, hiçbir şey yapamadım, kalakaldım. İnsanoğlunun bu kadar kötü olabileceği hiçbir zaman aklıma gelmezdi. Kediyi de arkadaşlarım görmüş. Ama bıçakla mı, testere ile mi bilemiyorum. Hunharca İnsanın yapamayacağı bir görseldi. Ne istiyorlar ne istediler, nasıl bir ruh hali, hangi dönemdeyiz, ne yapıyoruz bilmiyorum" dedi. 

Haber verilmesi üzerine Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nden gelen ekip ölü köpeği alıp götürürken, eğitmen Necati Özgen de sorumluların bulunmasını istedi.





Diğer Haberler

  1. Mersin’de kahvehaneye silahla ateş açıldı: 1 ölü, 4 yaralı
  2. SPK'dan 37 kişi hakkında suç duyurusu
  3. Aydın merkezli yasa dışı bahis operasyonu: 12 tutuklama
  4. Bursaspor Başkanı'ndan Bilal Erdoğan’a özel forma
  5. Balıkesir'de işçi servis minibüsü şarampole yuvarlandı; 13 yaralı
  6. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 78'e ulaştı
  7. Kardeşinin cenazesine gitti, kazada öldü
  8. RTÜK ile Hırvatistan Elektronik Medya Düzenleyici Ajansı arasında iş birliği
  9. Bayrampaşa'da polisten kaçan 2 şüpheli yanlarında bulunan tabancayı çocuklara saklattı
  10. Eşi tarafından bıçaklanan 6 çocuk annesi 23 gün sonra hayatını kaybetti

© Copyright 2026

DHA