Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar'da sosyal medyadan tanıştığı çocuğu taciz eden şüphelinin ifadesi ortaya çıktı

Avcılar'da bilgisayardaki oyun uygulaması aracılığıyla tanıştığı H.Ş. (14) ile mesajlaşan ve tacizde bulunan A.D. (22) Avcılar’da yakalandı. Şüpheli hakkında 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan işlem başlatıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelinin ifadesi ortaya çıktı.

ABONE OL
İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)-

Avcılar'da H.Ş. adlı kız öğrenci, A.D. ile bir oyun uygulaması üzerinden tanıştı. H.Ş. kendisini başka bir isimde tanıtan kişiyle bir süre sonra Whatsapp uygulamasıyla sohbet etmeye başladı. Şüpheli, okul ve evini öğrendiği çocuğu görüşmeye zorlarken, mesajları da ailesine göndermekle tehdit etti.

H.Ş., sosyal medya üzerinden "Arkadaşlar sesimi duyurun lütfen, tehdit ediliyorum, kurtulamıyorum" şeklinde yazdığı mesajla sosyal medyadan yardım istedi. Şüpheli, bunun üzerine bir video çekerek kız çocuğundan özür diledi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri ortak çalışma yapıp, kız çocuğu ve ailesiyle bağlantı kurarak şüphelinin kimliğini tespit etti. A.D. polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

'PİŞMANIM'

'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan hakkında işlem yapılan A.D. 'Çok pişmanım, daha önce bir özür videosu yayınlamıştım' dedi.




Diğer Haberler

  1. Park halindeki otomobilden yılan sarkıttığı ihbarı endişe yarattı
  2. Kayseri’de otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 5 yaralı
  3. Kadıköy’de balık restoranına silahlı saldırı
  4. Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
  5. Cami inşaatında 2 işçi iskeleden düştü: 1 ölü, 1 yaralı
  6. Aydınlatma direğine bağlayıp, üzerine un ve sıvı yağ döktüler
  7. Çanakkale’de jandarmadan orman yangınlarına karşı önleyici denetim
  8. Eski İzmir Baro Başkanı Yücel hayatını kaybetti
  9. Parasına haciz uygulandığı iddiasıyla kendisine zarar vermeye çalıştı
  10. Marmaris'te ormana yıldırım düştü, yangın çıktı

© Copyright 2026

DHA