Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avcılar'daki cinayet: Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Avcılar'daki Ambarlı sahilinde bir tekne restoranda çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü. Cezaevinden 2 gün önce tahliye olduğu öğrenilen Serdar Ala henüz bilinmeyen bir nedenle tekne restorandaki 3 kişiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında 3 kişiye silah çeken Ala, bıçaklandı. Bıçaklandıktan sonra denize atılan Ala, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
Vehbi DEMİR-İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA)

Olay, saat 02.30 sıralarında Ambarlı sahilinde meydana geldi. İddiaya göre, Serdar Ala, sahilde bulunan bir restoran teknedeki 3 kişiyle tartışmaya başladı. Nedeni henüz bilinmeyen tartışma sırasında Ala 3 kişiye bardak attı. Tekneden inen taraflar rıhtımda da tartışmaya devam etti. Onur Ö., Eray A., ve Hüseyin E. ile tartışmaya devam eden Ala, üzerinde bulunan tabancayı 3 kişiye doğrulttu ancak tabanca tutukluk yaptı. Yaşanan arbedede Eray A. Serdar Ala'yı bıçakladı. 2 şüpheli Onur Ö. ile Hüseyin E. ise, Ala'yı denize attı.

YÜZEREK KAÇMAYA ÇALIŞTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen bekçiler ve polis ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Bıçaklandıktan sonra denize atılan Serdar Ala, denizden çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ala hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ala'nın 3 şüpheliye doğrulttuğu silahın tutukluk yapması sonucu Eray A. tarafından birçok kez bıçaklandığı, ardından da Eray A. ve Onur Ö. tarafından denize atıldığı tespit edildi.

Yaralı halde denizden çıkan Serdar Ala'nın aynı kişiler tarafından denize kovalandığı, yaralının tekrar denize atlayarak yüzerek kaçmaya çalıştığı tespit edildi. Ekipler, 3 şüpheli ile 2 tanığı ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Hayatını kaybeden Serdar Ala'nın 25, şüpheliler Onur Ö.'nün 10, Eray A.'nın 8, Hüseyin E.'nin ise, poliste 19 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. 3 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer yandan olay yerine gelen dalgıç polisler Ambarlı Sahili'nde uzun süre suç aleti olan bıçağı aradı.


PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLAYACAKTI

5 ay cezaevinde kaldıktan sonra 2 gün önce tahliye olan Serdar Ala'nın (33) 6 ay önce de yine aynı kişilerle kavga yaşadığı öğrenildi.

Ala'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan ailesi tarafından alındı.

Serdar Ala'nın Pazartesi günü işe başlayacağı da öğrenildi. Ala'nın cenazesi kılınacak cenaze namazının ardından Silivri'de toprağa verilecek.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cinayetle ilgili polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Onur Ö., Eray A. ve Hüseyin E. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.






Diğer Haberler

  1. Yanıltıcı indirim reklamına 1 milyon 83 bin TL ceza
  2. Fenerbahçe tribün liderine saldırı hazırlığında oldukları belirlenen 5 şüpheli yakalandı
  3. Taksim'de helikopter destekli 'Huzur İstanbul' denetimi
  4. Telefon dolandırıcılığı operasyonunda duvara gizlenmiş telefon çıktı
  5. Gaziantep'te minibüs devrildi; 12 yaralı​
  6. Abdullah Çatlı, ölümünün 30’uncu yılında anıldı
  7. Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürlüğü görevine vekaleten Atila Türeli getirildi
  8. Kuşadası’nda silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi ağır yaralandı
  9. Elinde 2 bıçakla caddede bağırırken babası sakinleştirmişti; tutuklandı
  10. TSK Paraşüt Şampiyonası tamamlandı

© Copyright 2026

DHA