Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Avizenin monte edildiği kartonpiyerin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde makamından kalkıp misafir koltuğuna oturan muhtar Sedat Sakin, asma kattan düşen avizenin monte edildiği kartonpiyerin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ABONE OL
Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI(Hatay), (DHA)-

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Yeni Mahalle'de meydana geldi. Mahalle Muhtarı Sedat Sakin muhtar arkadaşları ile kendi ofisinde sohbet ederken, makam koltuğundan kalkıp, misafir koltuğuna oturdu. Bu sırada asma kattaki avizenin monte edildiği kartonpiyer; makam koltuğuna düştü. Olayda yaralanan olmadı.

Avizenin büyük bir gürültüyle düştüğünü kaydeden Sakin, “Kısa bir süre önce koltuğumdan kalkıp diğer tarafta bulunan koltuğa geçtim. Arkadaşlarımızla sohbet ediyorduk. Bir anda gürültü koptu. Ne olduğunu anlayamadık. Deprem sanmıştık. Allah'a çok şükür deprem değildi. Saniyelerle kurtuldum” dedi.

Muhtarın koltuğundan kalktıktan sonra, avizenin bağlı olduğu kartonpiyerle birlikte düşmesi ve oturanların yaşadığı panik, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.


Diğer Haberler

  1. Kilis merkezli FETÖ operasyonu; 15 gözaltı
  2. Kayseri'de hırdavatçı, sokakta gördüğü 3 kişiyi bıçakladı
  3. Manifest grubu üyeleri hakkında hapis cezası
  4. Bakanlar Tekin ve Kacır, 'Türk Malları Haftası'nda öğrencilerle buluştu
  5. Bakan Göktaş: 1 milyar 473 milyon lira tutarındaki SED ödemesini hesaplara yatırdık
  6. Ankara'da yangında mahsur kalan anne ile oğlu kurtarıldı
  7. Hava kirliliğinin alarm verdiği Keşan'da soba ve kaloriferlere 'saat' ayarı
  8. Ankara'da özel halk otobüsü esnafından toplu ulaşım zammına ilişkin açıklama
  9. RTÜK'ten 'Jasmine' dizisine inceleme
  10. Lisede 3’üncü kattan düşen Deniz, ağır yaralandı

© Copyright 2025

DHA