Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ayazağa'da yıkım ve arama çalışmaları devam ediyor

Ayazağa'da sağanağın ardından yaşanan selde kaybolan 3 kişiden Murat Babacanov’un (30) cansız bedeni Haliç’te bulundu. Ahmet Derin (63) ve Haşim Ciritoğulları’nı (55) arama çalışmaları sürüyor. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları ve dere yatağındaki yapıların yıkımı havadan görüntülendi.

ABONE OL
Ataberk KURT-Doğan Can CESUR-Canan İLARSLAN-Ulaşcan ÖZER / İSTANBUL, (DHA)

İstanbul’da çarşamba günü etkili olan sağanağın ardından Ayazağa Mahallesi’nde dere taştı. Sel nedeniyle çok sayıda ev, iş yeri ve araç zarar gördü. Selin ardından kaybolan Ahmet Derin, Haşim Ciritoğulları ve Murat Babacanov’u bulmak için bölgede arama çalışması başlatıldı. Murat Babacanov’un cansız bedeni Haliç’te bulundu.

ÇALIŞMALAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

AFAD, İBB İtfaiyesi, JAK ve PAK ekiplerinin kayıp iki kişiyi bulmak için Ayazağa Deresi’nde ve çevresinde yürüttüğü arama çalışmaları sürüyor. Diğer yandan dere yatağındaki riskli binaların yıkımına da devam ediliyor. Ayazağa’da sürdürülen çalışmalar dronla görüntülendi.







Diğer Haberler

  1. Oto yıkamacıda yaşanan silahlı kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi
  2. Bakan Çiftçi'den Sakarya'da kurtarılan Zeynep bebeğe ilişkin paylaşım
  3. Ayazağa'daki selde hayatını kaybeden Turgut Dursun son yolculuğuna uğurlandı
  4. Kadına darp olayında adli kontrol kararına itiraz reddedildi
  5. 18 yaşındaki Emre'yi öldüren şüpheli: Bir anlık öfkeyle elimdeki bıçağı salladım
  6. Gaziantep’te pamuk fabrikasında yangın
  7. 'İyilik Var'da gönüllü sayısı bir ayda 20 bine ulaştı
  8. Müzisyen Soner Olgun son yolculuğuna uğurlandı
  9. Şırnak-Beytüşşebap kara yolu ulaşıma kapandı
  10. Vali Gül: Derenin ıslahıyla ilgili çalışmalar başladı

© Copyright 2026

DHA