Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aydın’da dere taştı; 9 ev tedbir amaçlı tahliye edildi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle derelerin taşması sonucu 9 ev, ekipler tarafından kontrollü şekilde tahliye edildi.

ABONE OL
Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)-

Sağanak nedeniyle İncirliova’nın kırsal Eğrek Mahallesi Çay mevkisinde dere taştı. Taşan dere çevredeki yerleşim alanları için risk oluştururken, bölgede geniş çaplı önlem alındı.

Olası bir olumsuzluğa karşı İncirliova Kaymakamı İlhan Abay, Belediye Başkanı Aytekin Kaya ve AFAD İl Müdürü Yalçın Mumcu, bölgede incelemelerde bulundu. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile İncirliova Belediyesi ekipleri, dere kenarına yakın ve risk altında bulunan evleri tek tek kontrol ederek 9 haneyi güvenli şekilde tahliye etti. Dere üzerindeki köprüde ise güçlendirme çalışmaları tamamlanarak gerekli tüm tedbirler alındı.

Öte yandan, Eğrek ve İsafakılar mahallelerine ulaşımı sağlayan yol, tedbir amaçlı olarak çift yönlü araç trafiğine kapatıldı. Yetkililer, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla ekiplerin 7 gün 24 saat sahada görev yapmaya devam edeceğini bildirdi.

Diğer Haberler

  1. Endonezya'nın 81'inci Bağımsızlık Günü Ankara'da kutlandı
  2. Ticaret Bakanlığı: Havayolu transit süreçleri basitleşiyor
  3. Ankara'da iş yerinde kurşunlama soruşturmasında 5 tutuklama
  4. Bağcılar'da komşular arasında bıçaklı ve silahlı kavga: 4 yaralı
  5. Arnavutköy'de sahilde mühimmat olduğu değerlendirilen cisim bulundu
  6. İstanbul'da kendilerini MİT görevlisi olarak tanıtan 3 şüpheli tutuklandı
  7. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim
  8. Diyarbakır’da baraj gölünde erkek cesedi bulundu
  9. AK Parti Grup Başkanvekili Usta ve koruması kazada yaralandı
  10. Silahla oynarken kendini vurduğu iddia edilen 16 yaşındaki Yiğit Can öldü

© Copyright 2026

DHA