Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Aydın'da ev kurşunlayan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınan 2 şüpheliden G.Y. (19) tutuklandı, M.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ABONE OL
Bahattin ALBAYRAK/NAZİLLİ (Aydın), (DHA)-

Olay, dün akşam saatlerinde Nazilli ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, tabanca ile bir evin kurşunlanması üzerine çalışma başlattı. Çalışmada şüphelilerin G.Y. ile M.A. olduğu tespit edildi. Şüphelilerin adresini belirleyen ekipler, dün operasyon düzenledi. Operasyonda olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca ele geçirildi. 2 şüpheli de yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Y., 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçlarından tutuklanırken, M.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. İçişleri Bakanlığı: Antalya'nın Kaş ilçesi açıklarında ticari gemide yaralanan bir mürettebat Sahil Güvenliğimiz tarafından tahliye edildi
  2. Eski sevgilisini, evini ateşe verip öldürdüğü öne sürülen şüpheli, tutuklandı
  3. Evde çıkan yangında ölen anne ve oğlunun ardından baba da kurtarılamadı
  4. Özgür Özel, Silivri'de basın mensuplarının sorularını yanıtladı
  5. İnterpol tarafından aranan şüpheli İstanbul’da yakalandı
  6. Çatalca'da Liberya bayraklı gemi karaya oturdu
  7. Gülden’i 30 bıçak darbesiyle öldüren sanığın anne, baba ve teyzesine iyi hal indirimiyle 5’er ay hapis
  8. Sanatçı Alpay 91 yaşında hayatını kaybetti
  9. Bakan Göktaş'tan 'iyilik' hareketine davet
  10. 1 saat öncesinde nikah tarihi alan Onur'un ölümüne neden olan sürücüye 2 yıl 6 ay hapis

© Copyright 2026

DHA